Vy över Säffle

Vy över Säffle centrum

Kontakt

Utbud, lokaler och områden

Vi kan erbjuda dig lägenheter och lokaler runtom i Säffle kommun, både i tätort och i landsbygd. För övrigt utbud se längst ned på sidan.

Lägenheter

Vi har ca 1350 stycken lägenheter i hela Säffle kommun. I Svaneholm, Värmlandsbro och Nysäter kan vi även erbjuda radhus.

Klicka på knapparna för att komma till respektive område och se vilken fastighet som kan passa just dig.

Västra innerstaden
Östra innerstaden
Annelund
Stjärngatan
Vintergatan
Industrigatan (Hermes)
Värmlands Nysäter
Svaneholm
Värmlandsbro

Lokaler

Funderar du på att starta ett företag, behöver du utöka eller börjar du helt enkelt tröttna på dina nuvarande lokaler? SäBo har många möjligheter för dig i våra företagslokaler runt om i Säffle kommun.

I SäBos fastighetsbestånd finns allt från butikslokaler och kontorslokaler till lagerlokaler och andra typer av verksamhetslokaler. Vi kan självklart anpassa lokalerna att passa just dig. Kontakta vår lokaluthyrare Marika Torstensson på tel: 0533-68 17 06 för mer information.

 • Centrum
  Här har vi butikslokaler i varierande storlek. Exempel på adresser är: Östra Storgatan, Perssons Gränd och Billerudsgatan.

 • Forskningen i Säffle AB
  Vi ansvarar för uthyrningen gällande Forskningen i Säffle AB. Forskningen AB består av gamla forskningshuset och Säffle Hälsocenter (gamla sjukhuset).

  På Forskningen har vi lokaler som kan anpassas i storlek då det exempelvis går att flytta väggar. Lokalerna på Forskningen är idag mycket inriktat på arbete och lärande.

  Här finns ett café, en gemensam matsal samt hiss. Det finns två stycken konferensrum som går att hyra. Det större av dom, Futurum, rymmer cirka 40 personer och det mindre rymmer cirka 10 personer. I cafét kan man beställa t.ex. smörgåsar eller fika om man önskar till möten och annat. Det finns hiss och gott om parkering.

  På Säffle Hälsaocenter finns idag kontorsrum och lite större verksamheter. Möjligheter finns att anpassa lokalerna något. I den här fastigheten ligger mycket av inriktningen på hälsa, rehabilitering och sjukvård. Men det inrymmer även en förskola och mellanstadieskola idag. Här finns konferenslokal, café, lunchrum (plan 5).

  Klicka här för att läsa mer om Forskningen i Säffle AB och se lediga lokaler Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..
 • Säffle Kedjan 2 AB
  På Kedjan (gamla karrosseriet)  finns lokaler både för kontor och verkstad. Här har vi lite blandad verksamhet idag. Det finns tillgång till två stycken konferensrum, lunch- och fikarum samt matsal.

  Klicka här för att läsa mer om Säffle Kedjan 2 AB och se lediga lokaler i denna byggnad Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..
 • Nysäter och Svanskog
  Här har vi lite olika butikslokaler i varierande storlekar.
Övrigt utbud
Kontakt
Senast uppdaterad • 2022-03-08