En arbetsgivare som kan, vill och vågar


Jobba hos oss på Säffle kommun!

Vi är stolta över våra drygt 1 250 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och arbetar för att Säffle kommun ska vara en kommun där man vill leva och bo.

I Säffle kommun jobbar vi aktivt med det goda ledar- och medarbetarskapet och skapar därigenom förutsättningar för att alla våra medarbetare ska trivas, utvecklas och arbeta tillsammans för en god arbetsmiljö. Vi söker fler engagerade, stolta och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?

Lediga tjänster

Vad rekryterar vi just nu? Klicka dig vidare för att ta del av våra lediga jobb.

Förmåner

Som tillsvidareanställd i Säffle kommun har du exempelvis fria bad i Sveriges modernaste simhall.

Våra medarbetare

Träffa några av våra 1250 medarbetare och läs deras berättelser om hur det är att arbeta i Säffle kommun.

Våra områden

Vi ansvarar för god utbildning i förskola och skola, att det finns bibliotek och idrottshallar för aktiviteter, att det är rent och snyggt i kommunen och välskött i parkerna, att soporna hämtas, att vattnet i kranen är rent och att våra äldre tas om hand. Och mycket mer.


Möt våra medarbetare

Vi är 1500 tillsvidareanställda som arbetar i Säffle kommun, och vi levererar allt från kulturupplevelser till sophämtning. Här får du träffa några av våra medarbetare!

- Mitt jobb är utvecklande!

"Säffle är en liten kommun, men med nytänk, framåtanda och stora möjligheter. Mitt yrke inom förskolan är både utvecklande och spännande!"


Upptäck Säffle

Rikt kulturliv, vacker skärgård, bra skolor och positiv framåtanda. Är du nyfiken på Säffle? Låt oss hjälpa dig att hitta rätt!

Upptäck Säffle

Säffle kommun har ett rikt utbud av kultur- och fritidsmöjligheter. Få aha-upplevelse på våra museer, vandra, cykla, bada och trampa dressin. I Säffle hittar du också Lurö skärgård, en magnifik sötvattenarkipelag som är ett eldorado för aktiviteter på och i vatten.

Simhall

13 december 2019 invigdes Säffles nya simhall - en av de modernaste i Sverige. Simhallen är den enda i Värmland med 50-metersbassäng, och här finns också relaxavdelning, varmpool och mycket mer.

Lediga tomter

Letar du efter plats att växa på i Sveriges yngsta stad? Säffle kommun har flera intressanta områden att välja bland för den som önskar bygga ett nytt hem för framtiden.

Kommunfilmer

Säffle kommun använder sig frekvent av filmmediet för att informera om och marknadsföra kommunen i sociala medier och på vår webbplats.

Idrott, friluftsliv och lek

Simma några längder i 50-metersbassängen och gå sedan vidare till relaxen. Ta en promenad i solen längs Byälven och fortsätt vidare ner till gästhamnen. Orientera i skogarna runt Tegnér eller löpträna på Sporthälla idrottsplats.

Etablera företag

Säffle har en lång och stark företagartradition. Näringslivet är brett och vi har många företag inom tillverkningsindustri, gröna näringar och besöksnäring.

Mat och dryck

I Säffle kan du äta på allt från herrgårdsrestauranger med White Guide-status till rustika skärgårdskrogar eller mysiga 50-talskaféer.