En arbetsgivare som kan, vill och vågar


Jobba hos oss på Säffle kommun!

Vi är stolta över våra drygt 1 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och arbetar för att Säffle kommun ska vara en kommun där man vill leva och bo.

I Säffle kommun jobbar vi aktivt med det goda ledar- och medarbetarskapet och skapar därigenom förutsättningar för att alla våra medarbetare ska trivas, utvecklas och arbeta tillsammans för en god arbetsmiljö. Vi söker fler engagerade, stolta och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?

Lediga tjänster

Vad rekryterar vi just nu? Klicka dig vidare för att ta del av våra lediga jobb.

Förmåner

Som tillsvidareanställd i Säffle kommun har du exempelvis fria bad i Sveriges modernaste simhall.

Våra medarbetare

Träffa några av våra 1400 medarbetare och läs deras berättelser om hur det är att arbeta i Säffle kommun.

Våra områden

Vi ansvarar för god omsorg i förskolan och bra utbildning i skolan, att det finns bibliotek och idrottshallar för aktiviteter, att det är rent och snyggt i kommunen och välskött i parkerna, att soporna hämtas, att vattnet i kranen är rent och att våra äldre tas om hand. Och mycket mer.


Möt våra medarbetare

Vi är 1500 tillsvidareanställda som arbetar i Säffle kommun, och vi levererar allt från kulturupplevelser till sophämtning. Här får du träffa några av våra medarbetare!

- Mitt jobb är utvecklande!

"Säffle är en liten kommun, men med nytänk, framåtanda och stora möjligheter. Mitt yrke inom förskolan är både utvecklande och spännande!"


Upptäck Säffle

Rikt kulturliv, vacker skärgård, bra skolor och positiv framåtanda. Är du nyfiken på Säffle? Låt oss hjälpa dig att hitta rätt!

Biograf

Saga följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens beslut för att minska smittspridningen coronaviruset. Vi har en liten salong och därför följer vi med råge maxantalet för offentliga sammankomster och tillställningar. Vår publik är därför välkomna på bio som vanligt! Fredag 13 mars kl. 19:00 Bloodshot Söndag 15 mars kl. 13:00 Framåt Söndag 15 mars kl. 16:00 Dark Waters   Metropolitan i New York har däremot ställt in sin föreställning av DEN FLYGANDE HOLLÄNDAREN, imorgon 14 mars. "På grund av utvecklingen kring Corona-viruset COVID-19 och efter rådslag med borgmästarkontoret i New York, har lördagens föreställning av Den flygande holländaren ställts in. Därför ställs den planerade direktsändningen av operan på biografer i hela världen också in. Met följer de beslut som tas av staden, staten och politikerna, liksom rekommendationer från hälsodepartementet och Centers for Disease Control (CDC). Vi ber om ursäkt för det inträffade." - Metropolitan i New York..

Upptäck Säffle

Säffle kommun har ett rikt utbud av kulturupplevelser och fritidsmöjligheter. Här finns restauranger av högsta klass och många spännande utflyktsmål.

Simhall

13 december 2019 invigdes Säffles nya simhall - en av de modernaste i Sverige. Simhallen är den enda i Värmland med 50-metersbassäng, och här finns också relaxavdelning, varmpool och mycket mer.

Lediga tomter

Letar du efter plats att växa på i Sveriges yngsta stad? Säffle kommun har flera intressanta områden att välja bland för den som önskar bygga ett nytt hem för framtiden.

Kommunfilmer

Säffle kommun använder sig frekvent av filmmediet för att informera om och marknadsföra kommunen i sociala medier och på vår webbplats.

Idrott, friluftsliv och lek

Simma några längder i 50-metersbassängen och gå sedan vidare till relaxen. Ta en promenad i solen längs Byälven och fortsätt vidare ner till gästhamnen. Orientera i skogarna runt Tegnér eller löpträna på Sporthälla idrottsplats.

Etablera företag

Säffle har en lång och stark företagartradition. Näringslivet är brett och vi har många företag inom tillverkningsindustri, gröna näringar och besöksnäring.

Mat och dryck

I Säffle kan du äta på allt från herrgårdsrestauranger med White Guide-status till rustika skärgårdskrogar eller mysiga 50-talskaféer.