Jobba hos oss på Säffle kommun!

Vi är stolta över våra drygt 1 250 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och arbetar för att Säffle kommun ska vara en kommun där man vill leva och bo.

I Säffle kommun jobbar vi aktivt med det goda ledar- och medarbetarskapet och skapar därigenom förutsättningar för att alla våra medarbetare ska trivas, utvecklas och arbeta tillsammans för en god arbetsmiljö. Vi söker fler engagerade, stolta och kompetenta medarbetare. Är du en av dem?

Lediga tjänster

Vad rekryterar vi just nu? Klicka dig vidare för att ta del av våra lediga jobb.

Förmåner

Som tillsvidareanställd i Säffle kommun har du exempelvis fria bad i Sveriges modernaste simhall.

Arbeta som vikarie

Är du intresserad av att jobba som vikarie hos oss? Säffle kommuns bemanningsenhet söker alltid fler, nya vikarier som vill arbeta inom kommunens verksamheter.

Våra områden

Vi ansvarar för god utbildning i förskola och skola, att det finns bibliotek och idrottshallar för aktiviteter, att det är rent och snyggt i kommunen och välskött i parkerna, att soporna hämtas, att vattnet i kranen är rent och att våra äldre tas om hand. Och mycket mer.


Möt våra medarbetare

Vi arbetar med allt från kulturupplevelser till sophämtning. Träffa några av våra 1250 tillsvidareanställda och läs deras berättelser om hur det är att arbeta på Säffle kommun.

Två kvinnliga medarbetare inom skolverksamheten i Säffle kommun håller om varandra och ler

- Mitt jobb är utvecklande!

"Säffle är en liten kommun, men med nytänk, framåtanda och stora möjligheter. Mitt yrke inom förskolan är både utvecklande och spännande!"


Upptäck Säffle

Rikt kulturliv, vacker skärgård, bra näringslivsklimat och positiv framåtanda. Är du nyfiken på Säffle? Låt oss hjälpa dig att hitta rätt!

Biograf

Under 2024 visar vi film varje lördag kl. 19:00 och söndag kl. 15:00 och kl. 18:00. Vi visar barnfilm varje söndag kl. 15:00 och kör även knattebio sista helgen i månaden för våra allra minsta besökare. Dessutom visar vi flertalet familjefilmer så alla kan få tillfälle att uppleva bio oavsett ålder. Passa på att ge bort en upplevelse, nämligen våra presentkort! Du köper presentkorten i biokassan. Presentkortet löses in mot 1 st biobiljett (ord. biljettpris) och är giltigt i 1 år efter inköpsdatum. Under sommaren kan du ringa till Saga ca en timme innan visningen börjar på nummer 0533-68 30 60. Vi ses på Saga!

Upptäck Säffle

Säffle kommun har ett rikt utbud av kultur- och fritidsmöjligheter. Få aha-upplevelse på våra museer, vandra, cykla, bada och trampa dressin. I Säffle hittar du också Lurö skärgård, en magnifik sötvattenarkipelag som är ett eldorado för aktiviteter på och i vatten.

Simhall

Besök Säffles nya simhall - en av de modernaste i Sverige. Här hittar du en 50-metersbassäng, relaxavdelning, varmpool och mycket mer.

Lediga tomter

Letar du efter plats att växa på i Sveriges yngsta stad? Säffle kommun har flera intressanta områden att välja bland för den som önskar bygga ett nytt hem för framtiden.

Kommunfilmer

Säffle kommun använder sig frekvent av filmmediet för att informera om och marknadsföra kommunen i sociala medier och på vår webbplats.

Idrott, friluftsliv och lek

Simma några längder i 50-metersbassängen och gå sedan vidare till relaxen. Ta en promenad i solen längs Byälven och fortsätt vidare ner till gästhamnen. Orientera i skogarna runt Tegnér eller löpträna på Sporthälla idrottsplats.

Etablera företag

Säffle har en lång och stark företagartradition. Näringslivet är brett och vi har många företag inom tillverkningsindustri, gröna näringar och besöksnäring.

Mat och dryck

I Säffle kan du äta på allt från herrgårdsrestauranger med White Guide-status till rustika skärgårdskrogar eller mysiga 50-talskaféer.