På Krokstad Herrgård serveras smakrik och färgstark mat, boka en weekend eller kväll för en magisk matupplevelse. På bilden lägger kocken de sista ingredienserna på plats innan bordsserveringen.
Kontakt

Krokstad Herrgård

Krokstad Herrgård ligger vid Byälvens utlopp i Vänern. I köket skapas det fantastiska måltider som blir till minnesvärda smakupplevelser. Ta med vänner och familj på en härlig weekend med maten i fokus.

Krokstad Herrgård har anor långt bak i tiden. Det fanns sannolikt en gård här redan på 1200-talet, hur den såg ut vet man inte. Idag är herrgården ljust gråmålad.

Krokstad Herrgård Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Den pampiga ekallén välkomnar dig in till herrgården med dess flyglar. I de klassiskt inredda rummmen finns alla bekvämligheter och bekväma sängar. I köket skapas fantastiska måltider av Värmländska råvaror som blir till minnesvärda smakupplevelser, Krokstad herrgård är med i White Guide. Boka middag eller en extra upplevelse som det populära paketet Cookalong för en helkväll med maten i fokus.
För mer information och priser se webbsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Kontakt
  • Säffle Turistinformation

    Säffle Turistinformation

    Kommunledningskontoret

    0533-68 10 10

    Västra Storgatan 3, Säffle

Senast uppdaterad • 2022-08-31