Ungdomens hus

En mötesplats för alla

UKM

En kreativ mötesplats

Ungdomsmottagning

Här för dig

Ung i Säffle

Vi vill ta till vara på ungdomars engagemang och bidra till en kul och aktiv fritid i Säffle!

Som ung i Säffle kan du själv vara med och arrangera ett event av något slag tillsammans med dina kompisar. Här hittar du ett urval av aktiviteter och engagemang för barn och ungdomar i Säffle.

Kontaktuppgifter till kulturförvaltningen

Lär dig ett instrument

Säffle Kulturskola - En plats för uttryck! Säffle kulturskola riktar sig i första hand till Säffles barn och ungdomar 6- 19 år. Yngre och äldre elever är välkomna i mån av plats. Vi erbjuder högkvalitativ undervisning i instrumentspelsång men också inom områden som dans, bildkonst och digital musikproduktion. Välkommen!

Gå på bio

Under 2024 visar vi film varje lördag kl. 19:00 och söndag kl. 15:00 och kl. 18:00. Vi visar barnfilm varje söndag kl. 15:00 och kör även knattebio sista helgen i månaden för våra allra minsta besökare. Dessutom visar vi flertalet familjefilmer så alla kan få tillfälle att uppleva bio oavsett ålder. Passa på att ge bort en upplevelse, nämligen våra presentkort! Du köper presentkorten i biokassan. Presentkortet löses in mot 1 st biobiljett (ord. biljettpris) och är giltigt i 1 år efter inköpsdatum. Under sommaren kan du ringa till Saga ca en timme innan visningen börjar på nummer 0533-68 30 60. Vi ses på Saga!

Simma och relaxa

Besök Säffles nya simhall - en av de modernaste i Sverige. Här hittar du en 50-metersbassäng, relaxavdelning, varmpool och mycket mer.

Vill du arrangera något?

Som ung i Säffle kan du själv vara med och arrangera ett event av något slag tillsammans med dina kompisar.

Säffle kommun kan ge dig stöd för att förverkliga dina idéer.

Läs mer om evenemangsbidrag!