Bild från sjön Björnklammen i Lönnskog. Här finns bord med bänkar, en anslagstavla med information om sjön, vilka fiskar som finns och regler för fiske med mera.
Kontakt

Vandrarhem

Från Elofsbyn vandrarhem har du nära till fantastiska vandringsleder och flera naturreservat som till exempel Ulvfjället och Glaskogen. I Svaneholm bor du centralt med vacker natur och stora sjöar in på knuten. 

Elofsbyns vandrarhem allrum är ombonat och mysigt med mjuka soffor, tv och Wi-Fi, perfekt för dig som vill vandra i flera dagar. Här finns många spännande utflyktsmål som den gamla guldgruvan till exempel.

Elofsbyn lägergård och vandrarhem

Bo med naturen som granne. Här finns vandringsleder med storslagna vyer över lanskapet, enklare turer till sjöar och tjärn, andra till både historiskt intressanta och spännande utflyktsmål. Bada i Siktjärn, en naturskön badplats med både brygga och badflotte. I lägergården finns dubbelrum, sovsalar med våningssängar, 16 respektive 14 bäddar, fullt utrustat kök, allrum, WiFi, TV, WC, dusch, bastu och tvättmaskin. Lekplan och grillplatser utomhus. Ta med handduk och lakan eller hyr. Campingmöjligheter. Vinter och vår är anläggningen uppbokad av lägerskolor, föreningar m.fl.
För information & bokning maila lagergarden@elofsbyn. Vandringsbroschyr hittar du här , 4.8 MB, öppnas i nytt fönster.

SvanBo är ett mysigt vandrarhem centralt beläget i natursköna Värmland. Härifrån är det nära till bad och vacker natur.

SvanBo vandrarhem Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

SvanBo vandrarhem har fyra sovrum, stort kök för självhushållning, två sällskapsrum, inglasat uterum, balkong mm. Ytorna är generösa, på nedre plan går det bra att komma fram med rullstol. Trädgård med möjlighet till aktivitet och vila. Inte långt från boendet ligger sjön Mellan-Svan. Här finns brygga och strand där du kan bada eller hyra båt för en tur på vattnet . För mer info och priser se webbsida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt
  • Säffle Turistinformation

    Säffle Turistinformation

    Kommunledningskontoret

    0533-68 10 10

    Västra Storgatan 3, Säffle

Senast uppdaterad • 2022-09-09