Bild utöver sjön Björnklammen i Lönnskog. Här finns bord med bänkar, en anslagstavla med information om sjön, vilka fiskar som finns och regler för fiske med mera.
Kontakt

Vandrarhem

Från Elofsbyn vandrarhem har du nära till fantastiska vandringsleder och flera naturreservat som till exempel Ulvfjället och Glaskogen. I Svaneholm bor du centralt med vacker natur och stora sjöar in på knuten. 

Allrummet i Elofsbyns vandrarhem är ombonat och mysigt med mjuka soffor, tv och Wi-Fi. Boendet är perfekt för dig som älskar natur och vill vandra, det finns många leder till spännande utflyktsmål.

Elofsbyn lägergård och vandrarhem

Bo med naturen som granne. I lägergården finns dubbelrum, sovsalar med våningssängar. Fullt utrustat kök, allrum, WiFi, TV, WC, dusch, bastu och tvättmaskin. Lekplan och grillplatser utomhus. Möjlighet att hyra handduk och lakan, även att campa. Öppet sommartid.
I området finns natureservat och vandringsleder- allt från krävande till enklare turer. För information & bokning maila lagergarden@elofsbyn.

Lönnskogbygdens byalag
Vandringsleder i Lönnskog
SvanBo är centralt beläget i natursköna Värmland med nära till bad, vacker natur och roliga aktiviteter som att trampa dressin till exempel.

SvanBo vandrarhem

Vandrarhem har fyra sovrum, stort kök, två sällskapsrum, inglasat uterum och balkong. Ytorna är generösa, på nedre plan går det bra att komma fram med rullstol. Trädgård med möjlighet till aktivitet och vila. Inte långt bort ligger sjön Mellan-Svan. Här finns brygga och strand, bada eller hyr båt för en tur på vattnet .

SvanBo vandrarhem
Kontakt
  • Säffle Turistinformation

    Säffle Turistinformation

    Kommunledningskontoret

    0533-68 10 10

Senast uppdaterad • 2023-04-18