Ett vackert möblerat rum i färgerna vitt och rosa. I rummet finns en stor säng med sänghimmel
Kontakt

Bed & Breakfast

Bo i rogivande och vackra omgivningar vid Byälven, i vacker villa, i herrgårdsflyglar på promenadavstånd till Säffle centrum. Båda boendena ligger i lantlig idyllisk miljö.

Villa Billerud är ett fantastisk boende av hög klass och med en fascinerade historia. Det ligger i en vacker omgivning vid Byälven.

Villa Billerud B&B

Villa Billerud ligger ca 1,5 km från Säffle centrum i lantlig miljö med utsikt över Harefjorden/Byälven. Privat strandtomt på 800 meter med eget fiske i Byälven som är internationellt känt fiskevatten. Här finns tillgång till tennisbana, biljardrum, bastu och stora gräsytor. Boka badtunna för en härligt utomhusdopp med vacker utsikt över vattnet. Du kan bo en natt, veckovis eller längre period.
För priser och mer information se webb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sunds Bed & Breakfast är beläget vid vackra Knusesund herrgård i lantlig idyllisk miljö, nära Byälven och Vänern.

Sunds Bed & Breakfast Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sunds Bed & Breakfast är beläget vid vackra Knusesund herrgård nära Byälven och Vänern. Boendet ligger cirka 700 meter från Säffle centrum. Här finns 15 rum i herrgårdsflyglar, alla inredda i klassisk herrgårdsstil, alla fullt utrustade med dusch, toalett, TV och Wi-Fi, frukost Wi-Fi och parkering är gratis. Receptionen i det röda gårdshuset strax intill, här serveras även frukost. Huvudbyggnaden är i privat ägo. För priser och information se webb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt
  • Säffle Turistinformation

    Säffle Turistinformation

    Kommunledningskontoret

    0533-68 10 10

    Västra Storgatan 3, Säffle

Senast uppdaterad • 2021-01-08