Ett vackert möblerat rum i färgerna vitt och rosa. I rummet finns en stor säng med sänghimmel
Kontakt

Bed & Breakfast

Bo i rogivande och vackra omgivningar vid Byälven, på Värmlandsnäs med utsikt över Vänervik eller i vacker villa med bara fem minuters promenad till Säffle centrum.

Alla boenden har sin egen stil, du bor ståtligt i gammal disponentsvilla, familjärt i ett vackert hus med anor och vilsamt i huset på landet, där platsen och trädgården, med sitt överflöd av blommor och fruktträd, gör att pulsen går ned.

Exclusivt och charmigt Bed & Breakfast ca 1,5 km från Säffle centrum i lantlig miljö med utsikt över Harefjorden/Byälven. Villa Billerud ligger ca 1,5 km från Säffle centrum i lantlig miljö med utsikt över Harefjorden/Byälven. Privat strandtomt på 800 meter med eget fiske i Byälven. Här finns tillgång till tennisbana, biljardrum, bastu och stora gräsytor. Boka badtunna för en härligt utomhusdopp med vacker utsikt över vattnet. Du kan bo en natt, veckovis eller även under längre period. Vi ordnar konferenser och privata tillställningar för mindre grupper. Golfpaket med Billeruds Golfbana. Bredband, storbilds-tv med internationella kanaler.

Villa Billerud
661 94 Säffle
info@villabillerud.se
0533 -33024

Wingården erbjuder boende i rogivande och vackra omgivningar på Värmlandsnäs. Här kan du njuta av en fantastisk utsikt mot Vänern av en stor, lite vildvuxen trädgård och strövtåg i fina omgivningar med närheten till fåglar och djur.
Wingården B&B har 4 dubbelrum. I priset ingår frukost, sänglinne, handdukar och städning. Vill du äta, kan vi erbjuda kvällsmåltid. Rökfri anläggning, tar inte emot husdjur. Öppet från mitten av juni till mitten av augusti. Vill du boka övrig tid, fråga gärna. Wingården även med i STF.

Berg Gamla Affären
661 91 Säffle
info@wingardenbb.se
Tel 070 - 770 88 50

Välkommen att stanna över natten på Boda Gård! Hundar är naturligtvis också välkomna. Men vi ber om att de är kopplade utomhus.
Du bor i ett stort, ljust 4-bäddsrum i vårt ombyggda spannmålsmagasin. Rummet är högt beläget med utsikt över det kuperade landskapet, med böljande berg och kullar och den trolska Bodasjön. Dusch och toalett finns precis bredvid. Det finns ett enkelt kök för självhushåll att tillgå. Tillgång till bredband via fiber. På rummet finns tillgång till enklare dator eller så tar du med din egna och kopplar in. Rummet städas ur innan avresa eller så köper du till urstädning av rummet. Boda Gård erbjuder olika aktiviteter som ridning, kanot och båt för såväl nybörjare som erfarna. Lär mer om aktiviteterna på webben.

Kontakt: info@bodafarm.se


 

Senast uppdaterad • 2020-02-14