Bild på ett stort glatt gäng med barn och vuxna under paraplyer
Kontakt

Camping

Bo på välskötta campingar vid Vänerns vackra stränder. Ta ett dopp vid Säffles vackraste badplats, Åkerhus på Ekenäs. Sola och bada på Duse Udde, här finns barnvänliga sandstränder och klippbad. Njut av god mat eller ta en fika på restaurangerna och caféerna. Utforska omgivningarna, vandra, hyr cykel eller båt. Spela minigolf eller ta en båttur till Lurö. Läs mer om de olika aktivteterna på deras webber

Den välskötta campingen ligger vid en av Vänerns vackraste stränder, det finns både barnvänliga sandstränder och mysiga klippor för dig som älskar att bada.

First Camp Duse Udde Camping Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Campingen ligger vid en av Vänerns vackraste stränder. Här finns platser för tält, husbil, husvagn, stugor att hyra och gästhamn. Barnvänliga sandstränder och klippbad och naturen runt om gör Duse Udde Camping till en populär familjecamping. Det finns fina leder vandra och cykla på i området. Med närheten till Vänern är Duse Udde också ett paradis för båtfolk, för vattensporter och fiske. Restaurang finns på området. För mer information klicka här för webb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Längst ut på sydspetsen av Värmlandsnäs ligger Restaurang Ekenäs  med camping, stugor, ställplats och gästhamn. Njut av boende, aktiviteter och god mat vid Vänerns strand.

Restaurang Ekenäs - camping och gästhamn Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Upptäck vackra Ekenäs på Värmlandsnäs! Här finner du en mysig och familjär camping; tält-, husvagn-, ställplats, stugor att hyra och gästhamn. Här ligger också Restaurang Ekenäs, med gott om plats både inne och ute och med härlig vy över Vänern. Upplev den vackra naturen, vandra, bada, ta en cykeltur eller paddla kajak i Vänern.
För information om camping med mera se webb här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Facebook för uppdateringar Länk till annan webbplats.

Kontakt
  • Säffle Turistinformation

    Säffle Turistinformation

    Kommunledningskontoret

    0533-68 10 10

    Västra Storgatan 3, Säffle

Senast uppdaterad • 2021-11-02