Hotellrummen på First Royal i Säffle har klassisk inredning i mjuka färger. Genom fönstret syns delar av träden i Kanalparken och villorna på andra sidan Byälven.
Kontakt

Hotell

First Hotel Royal ligger i hjärtat av Säffle. Här har du nära till restauranger, SäffleOperan, shopping och vackra promenadstråk längs Byälven. Vid sjön Mellan-Svan med idyllisk läge hittar du Svaneholm Hotel ett boende för avkoppling eller aktivitet.

First Royal Hotel är modernt hotell i centrala Säffle, shoppa, boka in teater- och musikupplevelser. I hotellets Royal Bar äter du gott i ombonad pubmiljö med sköna fåtöljer.

First Hotel Royal

First Hotel Royal ligger centralt med gångavstånd till shopping, restauranger, teater- och danslokaler. Hotellet ligger intill parkområde och Byälven. Restaurang, pub, bastu. Pool. I Royal Bar serveras mat och dryck för hela familjen med säsongsvarierad pubmeny. Konferensmöjligheter. Fri parkering, även plats för el-bil.

First Royal Hotel
Flygbild över den vackra ljusgråa herrgården med rödmålade flyglarna och den stora parken. Svaneholm Hotel ligger nästan på strandkanten av sjön Mellan-Svan.

Svaneholm Hotel

På Svaneholms Herrgård bor du i de vackra herrgårdsflyglarna.
Njut av lugnet, koppla av eller aktivera dig. Det är nära till stora sjöar för paddling, stigar att vandra på och andra aktiviteter. Herrgårdens park går ända ner till strandkanten av sjön Mellan-Svan. Det tar cirka 30 minuter med bil från Hotel Svaneholm till Säffle centrum

Svaneholm Hotel
Kontakt
  • Säffle Turistinformation

    Säffle Turistinformation

    Kommunledningskontoret

    0533-68 10 10

    Västra Storgatan 3, Säffle

Senast uppdaterad • 2022-10-04