Bild på ett hotellrum med fåtölj, dubbelsäng och skrivbord med fin utsikt över staden
Kontakt

Hotell

First Hotel Royal ligger i hjärtat av Säffle. Här har du nära till restauranger, SäffleOperan, shopping och vackra promenadstråk längs Byälven. Hotellet passar lika bra för weekendresor som affärsresor. Från Säffle Rececentrum är det ungefär 8 minuters promenad till hotellet.

Upplev mer under din vistelse hos oss på First Hotel Royal genom att boka något utav våra paket.

First Hotel Royal Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

First Hotel Royal ligger centralt med gångavstånd till shopping, restauranger, teater- och danslokaler. Hotellet ligger vackert i anknytning till ett parkområde vid Byälvens strand. Hotellet har 100 rum varav alla är rökfria. Rum för rörelsehindrade. Restaurang, pub, bastu. Pool. I Royal Bar serveras mat och dryck för hela familjen med säsongsvarierad pub-meny. Konferensmöjligheter i lokaler utrustade med modern trådlös konferensutrustning. Fri parkering bredvid hotellet, även plats för el-bil. Läs mer här om hotellet och utbud Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Upplev mer under din vistelse hos oss på First Hotel Royal genom att boka något utav våra paket.

Svaneholm Hotel

På Svaneholms Herrgård kan du bo i flyglarna som tillhör herrgården. Njut av lugnet och koppla av eller aktivera dig. Det är nära till stora sjöar för paddling, stigar att vandra på och aktiviteter. Herrgårdens park går ända ner till strandkanten av sjön Mellan-Svan. Det finns kajak att låna för en tur på sjön. Blir du frusen kan du göra upp eld ipå grillplatsen ned vid sjön eller basta i den elektriska bastun. Rumshotell, rum med pentry.
Klicka på länkarna för att läsa mer om vad som ingår vid bokning, priser och rummen; Enkelrum Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Dubbelrum Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Familjerum Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Följ gärna Svaneholm Hotel på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt
  • Säffle Turistinformation

    Säffle Turistinformation

    Kommunledningskontoret

    0533-68 10 10

    Västra Storgatan 3, Säffle

Senast uppdaterad • 2021-11-15