medis

Välkommen till Säffles kulturjuvel!

@medissaffle

Följ oss på instagram!

På gång på Medis!

Teater, musik och scen

medis@saffle.se

Kontakta oss!

Välkommen till Medis!

Medis är Säffles kulturjuvel, vackert beläget vid Byälvens strand. Säffle kan mäta sig med många större städer tack vare Medis breda kulturutbud. I denna 1960-talsbyggnad har många stora namn vandrat korridorer, scener och dansgolv. Just nu planerar vi en utställning om Medis - Show & Tell - med invigning under våren. Välkommen hit!

ÖPPETTIDER BILJETTKONTORET:

På grund av de nya restiktionerna kring Covid -19 så är biljettkontoret endast öppet via telefon och mejl under perioden 12 till 25 januari.

Telefon, 0533- 68 16 00, tisdagar och onsdagar kl. 9 till 12 och kl. 13 till 17 samt torsdagar kl. 9 till 15.

Biljettkassan@saffle.se

DETTA KAN VI HJÄLPA DIG MED:

DIGITALA PRESENTKORT- till Medborgarhuset kan du köpa här:
https://www.ticketmaster.se/event/presentkort-biljetter/544653länk till annan webbplats

Alla våra presentkort gäller tom. 31 december 2022.

DIGITALA BILJETTER - till Medborgarhuset kan du köpa här:
https://www.ticketmaster.se/venue/medborgarhuset-saffle-saffle-biljetter/mh1/603länk till annan webbplats

BILJETTER OCH PRESENTKORT MED POST - vi skickar gärna dina biljetter och presentkort med post. Betalar gör du med inbetalningskortet som vi skickar med.

TAKE AWAY - Kontakta oss på telefon eller mejl så möter vi upp dig utanför våra lokaler med önskade biljetter/ presentkort. Betalar gör du med inbetalningskortet som vi skickar med.

ÅTERKÖP OCH FLYTTADE FÖRESTÄLLNINGAR - Kontakta oss på telefon eller mejl så hjälper vi dig!

Ha en fin dag och var rädda om er!


Medborgarhuset och våra arrangörer följer Folkhälsomyndighetens och Länsstyrelsens rekommendationer för att minska smittspridningen av coronaviruset.

I den mån det kommer nya direktiv från Folkhälsomyndigheten och vår branschorganisation kommer vi att följa dessa. Vi uppdaterar vår information till vår publik genom vår hemsida.

Kontaktuppgifter till kulturförvaltningen

Kalender

Facebookflöde


 

Säffleoperan sätter upp BILLY ELLIOT

Efter succén med CHESS går nu turen över till en familjemusikal som präglas av dans, show, fantastiska sångnummer och en stark historia. BILLY ELLIOT har premiär oktober 2021.

Biljettkassa, kontakt, bokning

Vi hjälper dig med ditt biljettköp, över telefon eller direkt över kassa för arrangemang i Säffle som säljs via Ticketmaster.

Inför ditt besök

Hos oss hittar du det mesta av nöje och kultur, från teaterföreställningar, danser och föreläsningar till bingokvällar. Här hittar du information om vad som kan vara bra att känna till inför ditt besök.

Lokaler och konferens

På Medis finns lokaler för konferens, möten, teater, mässor och dans för att bara nämna några. Även utomhusarrangemang passar hos oss med en yta kring huset på 40X70 meter. Bokning av lokal/arrangera Vill du boka lokal för att arrangera något? Vi har lokaler som passar såväl stora scenframtränden, som konferenser eller danser. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med just dina önskemål. Telefon: 0533 - 68 16 02 medis@saffle.se  

Kulturskola

Meddelande till Kulturskolans elever och vårdnadshavare Säffle Kulturskola följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring Coronaviruset och smittorisken. På grund av ytterligare nationella restriktioner och för att dämpa smittspridningen så kommer Kulturskolan enbart undervisa på distans under perioden 11 januari - 24 januari. Våra lärare kommer att kontakta dig som elev innan kursstart. Vi önskar Er alla en härlig julledighet. Var rädda om er!