medis

Välkommen till Säffles kulturjuvel!

@medissaffle

Följ oss på instagram!

På gång på Medis!

Teater, musik och scen

medis@saffle.se

Kontakta oss!

Kära Medis publik!

Medis kontor har semesterstängt 20 juli - 14 augusti.

Om det under den här tiden blir några förändringar gällande höstens evenemang så kommer vi att kontakta Er som har köpt biljetter så snart vi är på plats igen.

Njut av sommaren och så hoppas vi på en härlig höst med en massa trevliga evenemang här på Medis!

Biljettkontoret sommaren 2020:

Mellan 24 juni och 17 augusti har Säffle Turistinformation på Västra Storgatan 3 i Säffle, hand om biljettförsäljningen:

Öppet måndag till fredag kl. 10:00 - 17:00. Lunchstängt 12:00 - 13:00.

De kan hjälpa dig med biljettköp och reservationer i Ticketmaster.

För övriga biljettärenden vänligen mejla till biljettkassan@saffle.se. Under perioden 18 juli och 9 augusti besvarar vi mejlen sporadiskt.


Trevlig sommar önskar vi på Medis!

Medborgarhuset och våra arrangörer följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens beslut för att minska smittspridningen coronaviruset.

I den mån det kommer nya direktiv från regering, Folkhälsomyndigheten och vår branschorganisation kommer vi att följa dessa. Vi uppdaterar vår information till vår publik genom vår hemsida.

Kontaktuppgifter till kulturförvaltningen

Kalender

Facebookflöde


 

Säffleoperan sätter upp BILLY ELLIOT

Efter succén med CHESS går nu turen över till en familjemusikal som präglas av dans, show, fantastiska sångnummer och en stark historia. BILLY ELLIOT har premiär oktober 2020.

Biljettkassa, kontakt, bokning

Vi hjälper dig med ditt biljettköp, över telefon eller direkt över kassa. Vi är ombud för Ticketmaster och hjälper dig att få biljetter till just det evenemang i Säffle eller Sverige du önskar gå på. Sommaren 2020: Under perioden 24 juni och 17 augusti har Säffle Turistinformation, Västra Storgatan 3 i Säffle, hand om biljettförsäljningen: Öppet måndag till fredag kl. 10:00 - 17:00. Lunchstängt 12:00 - 13:00. De kan hjälpa dig med biljettköp och reservationer i Ticketmaster. För övriga biljettärenden vänligen mejla biljettkontoret, biljettkassan@saffle.se. Under perioden 18 juli och 9 augusti besvarar vi mejlen sporadiskt.

Inför ditt besök

Hos oss hittar du det mesta av nöje och kultur, från teaterföreställningar, danser och föreläsningar till bingokvällar. Här hittar du information om vad som kan vara bra att känna till inför ditt besök.

Lokaler och konferens

På Medis finns lokaler för konferens, möten, teater, mässor och dans för att bara nämna några. Även utomhusarrangemang passar hos oss med en yta kring huset på 40X70 meter. Bokning av lokal/arrangera Vill du boka lokal för att arrangera något? Vi har lokaler som passar såväl stora scenframtränden, som konferenser eller danser. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med just dina önskemål. Telefon: 0533 - 68 16 02 medis@saffle.se  

Kulturskola

Meddelande till Säffle Kulturskolas elever och vårdnadshavare Säffle Kulturskola följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring Coronaviruset och smittorisken. I dagsläget har vi inga förändringar i vår verksamhet, men vi rekommenderar elever att stanna hemma vid förkylningssymptom.