För näringslivet i Säffle kommun

Arbete och företagande

Plats 15 av 290

Senaste näringslivsrankingen

Våra upphandlingar

Leverera tjänster till oss

Starta företag i Säffle

Varmt välkommen!

Arbete och företagande

Säffle har en lång och framgångsrik historia inom handels- och industriverksamhet. Här trivs människor och vill stanna kvar.

Du som vill etablera verksamhet i Säffle eller vill utveckla ditt företag kan få hjälp av vår näringslivsenhet. På dessa sidor kan du läsa mer om vilka tjänster som finns att tillgå.

Kontaktuppgifter till Näringslivsenheten
Kontaktuppgifter till Arbetsmarknadsenheten

Kalender

Vill du sälja mer varor och tjänster till norge?

Genom projektet Hållbar export i Westra Wermland kan du ta del av coachning inom säljutveckling, digital synlighet, hållbarhet, organisationsutveckling och kontaktskapande på norska marknaden.

Lokaler och mark

Vill du hyra en lokal eller behöver du mark för din verksamhet? Här hittar du lediga lokaler och mark och information om detaljplanerad mark.

Nätverk, möten och kurser

I Säffle kommun finns flera olika nätverk för dig som arbetar i eller driver företag. Här hittar du ett axplock av de mötesplatser som finns.

Arbetsmarknad och utbildning

Arbetsmarknadsenheten arbetar med statliga och kommunala arbetsmarknadsfrågor i nära samverkan med kommunala enheter, arbetsförmedlingen, näringslivet och föreningar.

Text

Starta och utveckla företag

Vill du starta eller utveckla ditt företag? Vi kan hjälpa till med rådgivning och kontakter!

Företagsregister

Företagsregistret är kommunens viktigaste verktyg för att nå ut med information till näringslivet. Här kan du söka efter företag i kommunen och uppdatera dina uppgifter.

Lediga tomter

Letar du efter plats att växa på i Sveriges yngsta stad? Säffle kommun har flera intressanta områden att välja bland för den som önskar bygga ett nytt hem för framtiden.

Upptäck Säffle

Säffle kommun har ett rikt utbud av kultur- och fritidsmöjligheter. Få aha-upplevelse på våra museer, vandra, cykla, bada och trampa dressin. I Säffle hittar du också Lurö skärgård, en magnifik sötvattenarkipelag som är ett eldorado för aktiviteter på och i vatten.

Prenumerera på näringslivsenhetens nyhetsbrev!