Lediga tomter

I Säffle kommun hittar du det liv som många eftersöker. Kommunen hör till de högst rankade när det gäller trygghet och möjligheter till natur och friluftsliv.

Den kommunala organisationen präglas av närhet och
engagemang. Nya boenden utvecklas med insikt och eftertanke. Du är alltid välkommen till ett boende i Säffle!

Kontaktuppgifter till fastighetsenheten

Områden

Säffle är en härlig kombination av skärgård, ovanligt många soltimmar, 50-talsarkitektur, Sveriges yngsta stad och en levande landsbygd.

Intresseanmälan

Är du intresserad av lediga tomter i Säffle kommun, ta kontakt med vår näringslivschef eller fastighetsstrateg. Kontaktuppgifter finns nedan.

 

 

Vill du veta mer om Säffle?

Barn och utbildning

Välkommen till Barn- och utbildningsförvaltningen i Säffle kommun! Vi ansvarar för verksamhet inom förskolan, grundskolan, gymnasiet, vuxenutbildningen och arbetsmarknadsenheten.

Kollektivtrafik

Säffle har ett strategiskt geografisk läge där E45, E18 och järnvägen korsar kommunen. Vi är också mycket förskonade för långa bilköer vilket gör vardagen lätt och smidig.

Upptäck Säffle

Säffle kommun har ett rikt utbud av kultur- och fritidsmöjligheter. Få aha-upplevelse på våra museer, vandra, cykla, bada och trampa dressin. I Säffle hittar du också Lurö skärgård, en magnifik sötvattenarkipelag som är ett eldorado för aktiviteter på och i vatten.

Arbete och företagande

Välkommen till Säffle! En nyfiken och alert plats i södra Värmland. Här gör vi det extra för klimatet, har trevlighet i vårt DNA och vill ständigt framåt.