Bild
Kontakt

Härliga vinteraktiviteter i Säffle

Sugen på att hitta på något mysigt? Här har vi samlat några härliga aktiviteter. Hoppas att du hittar något som passar dig!

Längdskidor

Längdspår körs vid snörika perioder upp av både natur- och konstsnö i Säffle, Gillberga, Svanskog och Värmlandsbro.

För närvarande finns fina skidspår i Säffle.

Aktuell information om skidspår!

Skridskor

Snöra på dig skridskorna! I Somashallen finns allmänhetens åkning flera gånger i veckan. Vid gynnsamt väder spolas isbanor utomhus på flera platser i kommunen.

Information om ishallen och isbanor i kommunen

Pssst!

Ska du ut och åka skidor eller skridskor? Utrustning finns att låna på Fritidsbanken i Säffle Länk till annan webbplats.!

Bio

På Saga blir det både knattebio, familjefilm och ett spännande, varierat utbud under helgerna. Vad sägs till exempel om "Håkan Bråkan", "Avatar" eller "Bränn alla mina brev"? Välkommen in i biomörkret!

Här finns Sagas program!

Shoppa

Shoppa i mysiga Säffle centrum, här finns flera butiker med specialiserat utbud och fin service. Letar du efter fina kläder och prylar till ett lite lägre pris? Då får du inte missa våra fina second hand butiker Röda korset och Erikshjälpen.

Säffles shoppingutbud hittar du här!

Ta en fika

Upptäck nya delikata bakverk, klassiska småkakor eller varför inte en matig våffla? Mer lockad av en fika i det fria? Packa ryggsäcken och ta en tur till ett mysigt vindskydd!

Information om caféer i Säffle
Kontakt
  • Säffle Turistinformation

    Säffle Turistinformation

    Kommunledningskontoret

    0533-68 10 10

Senast uppdaterad • 2023-01-09