En tjej dricker varm choklad ur en stor mugg
Kontakt

Caféer

Upptäck nya smaker, nya delikata bakverk eller klassiska svenska småkakor. Njut av både miljö och något gott till kaffet på Holgers Konditori, Kanalcaféet och Grön Ko Café & Saluhall.

Njut av en kopp kaffe i Säffle, här presenteras de caféer som har öppet året om. Sommartid finns det fler fina caféer som öppnar för dig som är fikasugen.

Fika på anrika och charmiga Holgers Konditori i Säffle!

Holgers Konditori Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fika på anrika och charmiga Holgers i Säffle! Här finns mycket gott att välja på. Mumsa på glass, bakelser, smörgåsar, tårtor, småkakor eller smörgås på färskt matbröd. Mycket bakas utifrån recept som gått i arv från föregående konditoriinnehavare. Njut av fikat och interiören på våning två. Stor uteservering. För öppettider se webbsidan här Länk till annan webbplats.
För uppdateringar och vad som erbjuds se Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

På Grön Ko Café & Saluhall serveras det klassiska vällagade varmrätter och i caféet, hembakta kakor både mjuka och småkakor, på egna recept

Grön Ko Café & Saluhall Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

En riktig pärla, väl värt ett stopp för fika och god mat! Här finns flera rätter att välja mellan och gott fikabröd. Passa på att handla med delikatesser från saluhallen, här finns lokalproducerat som nötkött från Grön Ko´s egna gårdar och andra värmländska produkter. Cirka 40 platser på övervåningen och några på den lilla uteserveringen.
För öppetider och mer information se webb Länk till annan webbplats.och Facebook. Länk till annan webbplats.

Caféet ligger i det vackra kanalområdet med ett läge precis intill Säffle kanal.

Kanalcaféet i Säffle Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kanalcaféet är ett charmigt café med utmärkt service och ett läge precis intill Säffle kanal. Njut av en kopp kaffe med goda bakverk, eller något matigare som en god räksmörgås, olika sallader och även varma maträtter. Slå dig ner vid fönsterbord eller ute i trädgården, vilket du än väljer, får du vacker utsikt över kanalen och Kanalparken.
Se Kanalcaféet på Facebook Länk till annan webbplats. för uppdaterade öppettider och nyheter. .

På väg ut på Värmlandsnäs ligger Botilsäters Lanthandel, en lanthandel med litet café.

Botilsäters Lanthandel & Café Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

En lanthandel med det lilla extra. Handla dagligvaror, tanka, umgås med vänner och bekanta i caféet. Caféet har samma öppettider som affären. Följ Botilsäters Lanthandel på Facebook för öppettider och nyheter. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt
  • Säffle Turistinformation

    Säffle Turistinformation

    Kommunledningskontoret

    0533-68 10 10

    Västra Storgatan 3, Säffle

Senast uppdaterad • 2022-02-25