Ungdomens hus

En mötesplats för alla

UKM

En kreativ mötesplats

Ungdomsmottagning

Här för dig

Ung i Säffle

Vi vill ta till vara på ungdomars engagemang och bidra till en kul och aktiv fritid i Säffle!

Som ung i Säffle kan du själv vara med och arrangera ett event av något slag tillsammans med dina kompisar. Här hittar du ett urval av aktiviteter och engagemang för barn och ungdomar i Säffle.

Kontaktuppgifter till kulturförvaltningen

Lär dig ett instrument

Säffle kulturskola riktar sig i första hand till Säffles barn och ungdomar 6- 19 år. Yngre och äldre elever är välkomna i mån av plats. Vi erbjuder högkvalitativ undervisning i instrumentspel och sång men också inom områden som dans, bildkonst och digital musikproduktion. Välkommen till Säffle Kulturskola - En plats för uttryck!

Gå på bio

  Vi visar massor av olika filmer, hela året och flera gånger i veckan med i regel, men när det gäller barn och familjefilm försöker vi göra det ännu mer speciellt. Därför försöker vi som mål att alltid visa minst en knattebio i månaden för våra allra minsta besökare och flertalet familjefilmer med så alla kan få tillfälle att få uppleva bio oavsett ålder. Det är många som gör sitt första biobesök hos oss och det är vi väldigt stolta över att få äran att ha er här.   Passa på att ge bort en upplevelse, nämligen våra presentkort. Du köper dessa i kassan under biovisningarna eller på medborgarhusets biljettkassa. Presentkortet löses in mot 1st biobiljett (ord. biljettpris) och är gilltiga i 1 år efter inköpsdatum. Är vi inte på plats i foajén så kan du alltid ringa oss på 0533-68 30 60 Vi ses på Saga!

Simma och relaxa

Besök Säffles nya simhall - en av de modernaste i Sverige. Här hittar du en 50-metersbassäng, relaxavdelning, varmpool och mycker mer.

Vill du arrangera något?

Som ung i Säffle kan du själv vara med och arrangera ett event av något slag tillsammans med dina kompisar.

Säffle kommun kan ge dig stöd för att förverkliga dina idéer.

Läs mer om evenemangsbidrag!