Säffle simhall

Välkommen till en av Sveriges modernaste simanläggningar

Öppettider

Vi har öppet alla dagar

Följ oss på Facebook!

Visst gillar du Simhallen?

0533 - 68 18 28

Kontakta oss

Välkommen till Säffles simhall

13 december 2019 invigdes Säffles nya simhall - en av de modernaste i Sverige. Simhallen är den enda i Värmland med 50-metersbassäng, och här finns också relaxavdelning, varmpool och mycket mer.

Simhallen ligger centralt i Säffle och läget är optimalt för lägerverksamhet, utbildningar och du kan även boka företagsevent här. I omgivningarna finns motions- och skidspår och i Tegnérhallen finns även bowlinghall, idrottshallar, pistolskyttehall och gym.

Läs mer om Tegnérhallen


Simhallen informerar

Familjedag och Livräddningsdag på Duse Udde

Under torsdagen den 9 juli och fredagen den 10 juli är det Familjedag och livräddningsdag med tema vatten och livräddning på Duse Udde.

Familjedagen den 9 juli består av aktivitet för hela familjen med DJ, lekar, simmärkestagning och tävlingar, där ni har chansen att vinna GULDPÅSEN, som bland annat innehåller fribiljetter till simhallen, simglasögon och minigolf för familjen. 

Mer information om familjedagen hittar ni här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Under livräddningsdagen den 10 juli får ni som är över 18 år möjligheten att testa på livräddning, fyspass i vattnet och våga utmana sig själva med att delta i livräddningstävlingar med chans att vinna GULDPÅSEN.

Mer information om livräddningsdagen hittar ni här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hoppas vi ses ute på Duse Udde!

Välkomna!

Aktuellt

Babysim och simskola

Vi kommer att erbjuda två olika nivåer - nybörjare och fortsättning. Anmälan sker på telefon under simhallens öppettider, 0533 – 68 18 28.

Facebookflöde

Motionera mera

50-metersbassängen bjuder in till att motionsträna och simma många längder. Simma långt!

Fler Säffletips

Boende

Hitta ditt favoritställe i Säffle! Bo vid Vänern eller på en skärgårdsö, i staden, i de härliga bygderna och skogarna, ja varför inte i en trädtopp eller på en husbåt? Vad det goda livet är bestämmer du!

Aktiviteter

Ta en fisketur, gör upptäcktsfärder till fots, i norr och väst har vi rika fiskevatten och skogar för härligt friluftsliv . Vandra i naturreservat, på skärgårdsö eller längs pilgrimsled, cykla, bada och trampa dressin, paddla kanot och kajak. Lurö skärgård, den magnifika sötvattenarkipelagen är ett eldorado för aktiviteter på och i vatten.

Shoppa

Shoppa i mysiga centrum, fika och ät gott, handla lokalproducerat eller i specialiserade butiker med service. Runt om och i Säffle finns flera bra val för en tur med plånboken.

Mat och dryck

I Säffle kan du äta på allt från herrgårdsrestauranger med White Guide-status till rustika skärgårdskrogar eller mysiga 50-talskaféer.