Säffle simhall

Välkommen till en av Sveriges modernaste simanläggningar

Öppettider

Vi har öppet alla dagar

Följ oss på Facebook!

Visst gillar du Simhallen?

0533 - 68 18 28

Kontakta oss

Välkommen till Säffles simhall

Besök Säffles nya simhall - en av de modernaste i Sverige. Här hittar du en 50-metersbassäng, relaxavdelning, varmpool och mycker mer.

Simhallen ligger centralt i Säffle. Boka lägerverksamhet, utbildningar och företagsevent hos oss. I närheten finns även motions- och skidspår, bowlinghall, idrottshallar, pistolskyttehall och gym.

Simhallen informerar

Simhallen stängd torsdag 2/6

Simhallen håller stängt torsdag 2/6 pga personalutbildning.

Åmåls simsällskap tränar i Säffle simhall

Med start måndag 25 april tränar Åmåls simsällskap i Säffle simhall då Åmåls simhall påbörjar sin renovering. På måndagar kommer vi fortsatt att erbjuda motionssim på 50 m vilket gör att det då blir lite trängre på banorna under hopptornet och på grunddelen då ÅSS och SSS tränar med sina grupper från 17:00 - 20:00

Måndag - fredag 12:00 erbjuder vi motionssim på både 50m och 25m. Fredag 12:15 - Söndag erbjuder vi motionssim på 25m

Arvika simsällskap tränar i Säffle simhall

3/5 - 30/6 tränar Arvika simsällskap i Säffle simhall då även deras simhall renoveras. På tisdagar tränar de på 50 meter samtidigt som vårt eget simsällskap vilket gör att mellan 18:00-20:00 är alla 50m banor bokade.

Är ni sugna att simma på 50m en tisdag framöver så är ni välkomna att göra det fram till 18:00.


Läs mer om Tegnérhallen
Läs mer om tillgängligheten i Simhallen

Aktuellt

Facebookflöde

Motionera mera

50-metersbassängen bjuder in till att motionsträna och simma många längder. Simma långt!

Fler Säffletips

Boende

Hitta ditt favoritställe i Säffle! Bo vid Vänern eller på en skärgårdsö, i staden, i de härliga bygderna och skogarna, ja varför inte i en trädtopp eller på en husbåt? Vad det goda livet är bestämmer du!

Aktiviteter

Ta en fisketur, gör upptäcktsfärder till fots, i norr och väst har vi rika fiskevatten och skogar för härligt friluftsliv . Vandra i naturreservat, på skärgårdsö eller längs pilgrimsled, cykla, bada och trampa dressin, paddla kanot och kajak. Lurö skärgård, den magnifika sötvattenarkipelagen är ett eldorado för aktiviteter på och i vatten.

Shoppa

Shoppa i mysiga centrum, fika och ät gott, handla lokalproducerat eller i specialiserade butiker med service. Runt om och i Säffle finns flera bra val för en tur med plånboken.

Mat och dryck

I Säffle kan du äta på allt från herrgårdsrestauranger med White Guide-status till rustika skärgårdskrogar eller mysiga 50-talskaféer.