Bild
Kontakt

Sång

Att ta sånglektioner är perfekt för dig som tycker om att sjunga! Hos oss kommer pedagogen Moa hjälpa dig utveckla din sång- och röstteknik.

Anmälan Sång

På lektionerna får du prova på olika sångövningar och lära dig tips och tricks så att du utvecklar din röst och får en bättre sångteknik. Du får öva på att sjunga i mikrofon och det finns också möjlighet att få spela in i kulturskolans egen musikstudio. Vi sjunger låtar i olika musikstilar som till exempel pop/rock, visa och musikal & film. Varje termin finns det flera tillfällen att framträda inför publik om man vill, både på mindre och större scener.

Kurserna vi erbjuder är: Kör, Sångduo, Sånggrupp, Sånglek och Solosång. Läs mer om varje kurs i vår kurskatalog genom att klicka på knappen Anmälan Sång här ovan.

Som sångelev kan det även vara intressant att delta i vår Öppna Musikgrupp eller Rockband(läs mer under bubblan Ensemble / Orkester på föregående sida).

Kulturskolan använder sig av StudyAlong som katalogverktyg. I kurskatalogen kan du se alla kurser som finns tillgängliga att anmäla sig till. Både vårdnadshavare och elever måste skapa ett konto i StudyAlong då ni fått en plats i en kurs.

Om kursen är fullbokad rekommenderar vi att du gör en intresseanmälan så att vi kan kontakta dig då det finns en ledig plats.

StudyAlong information för elever
StudyAlong information för vårdnadshavare
Senast uppdaterad • 2023-10-10