Bild
Kontakt

Brass

Välkommen till brassinstrumentens magiska värld! Pampiga fanfarer eller smäktande melodier, det mesta går att spela på dessa glansiga instrument.

Anmälan Brass

Lär dig spela den stora tuban eller varför inte valthornet där du får ha handen i (!) instrumentet när du spelar. Dra igång en melodi med draget på trombonen eller öva på att spela höga toner på trumpeten. Brassinstrumenten används i många sammanhang som symfoniorkestrar, storband, som soloinstrument, i stilar som jazz och reggae och även i rockmusik.
Välkommen till en undervisning där fokus är att ha roligt med instrumentet och där du får lära dig olika musikstilar, noter, gehörsspel och mycket annat. 

Kulturskolan använder sig av StudyAlong som katalogverktyg. I kurskatalogen kan du se alla kurser som finns tillgängliga att anmäla sig till. Både vårdnadshavare och elever måste skapa ett konto i StudyAlong då ni fått en plats i en kurs.

Om kursen är fullbokad rekommenderar vi att du gör en intresseanmälan så att vi kan kontakta dig då det finns en ledig plats.

StudyAlong information för elever
Senast uppdaterad • 2023-10-10