Säffle simhall

Välkommen till en av Sveriges modernaste simanläggningar

Öppettider

Vi har öppet alla dagar

Följ oss på Facebook!

Visst gillar du Simhallen?

0533 - 68 18 28

Kontakta oss

Välkommen till Säffles simhall

13 december 2019 invigdes Säffles nya simhall - en av de modernaste i Sverige. Simhallen är den enda i Värmland med 50-metersbassäng, och här finns också relaxavdelning, varmpool och mycket mer.

Simhallen ligger centralt i Säffle och läget är optimalt för lägerverksamhet, utbildningar och du kan även boka företagsevent här. I omgivningarna finns motions- och skidspår och i Tegnérhallen finns även bowlinghall, idrottshallar, pistolskyttehall och gym.

Läs mer om Tegnérhallen
Läs mer om tillgängligheten i Simhallen


Simhallen informerar

Under vecka 44 har vi nöjet att ha två klubbar på simläger hos oss i Säffle simhall. Det kommer därför att vara begränsad tillgänglighet för allmänheten under vissa tider. Klubbarna som besöker oss är Uddevalla simsällskap och Täby sim. Säffle simsällskap kommer också att passa på att träna lite extra denna vecka.
(Tillgängligheten i multibassängen och leklandet påverkas inte av detta.)

  • Tisdag 27/10 mellan 8:00-12:00 är 4x50m bokat för träning/läger.
  • Fredag 30/10 mellan 8:00-10:00 är 4x50m bokat för träning/läger.

  • Måndag-onsdag 26-28/10 mellan 15:30-19:30 är 4x50m och 4x25 bokad för träning/läger.
  • Torsdag 29/10 mellan 15:30-18:00 är 4x50m och 4x25m bokad för träning/läger.

Under dessa tider kommer även hopptornet att vara stängt.Aktuellt

Babysim och simskola

Vi kommer att erbjuda två olika nivåer - nybörjare och fortsättning. Anmälan sker på telefon under simhallens öppettider, 0533 – 68 18 28.

Facebookflöde

Motionera mera

50-metersbassängen bjuder in till att motionsträna och simma många längder. Simma långt!

Fler Säffletips

Boende

Hitta ditt favoritställe i Säffle! Bo vid Vänern eller på en skärgårdsö, i staden, i de härliga bygderna och skogarna, ja varför inte i en trädtopp eller på en husbåt? Vad det goda livet är bestämmer du!

Aktiviteter

Ta en fisketur, gör upptäcktsfärder till fots, i norr och väst har vi rika fiskevatten och skogar för härligt friluftsliv . Vandra i naturreservat, på skärgårdsö eller längs pilgrimsled, cykla, bada och trampa dressin, paddla kanot och kajak. Lurö skärgård, den magnifika sötvattenarkipelagen är ett eldorado för aktiviteter på och i vatten.

Shoppa

Shoppa i mysiga centrum, fika och ät gott, handla lokalproducerat eller i specialiserade butiker med service. Runt om och i Säffle finns flera bra val för en tur med plånboken.

Mat och dryck

I Säffle kan du äta på allt från herrgårdsrestauranger med White Guide-status till rustika skärgårdskrogar eller mysiga 50-talskaféer.