Energi- och klimatrådgivning
Kontakt

Energi- och klimatrådgivning

Nu är det äntligen klart att Energi- och klimatrådgivning (EKR) fortsätter även 2021–2022, vilket vi är glada för. Om inte detta vore nog så kan vi också meddela att vi stärker samarbetet med en kommun. Vi vill därför välkomna Grums kommun in i värmen och till EKR i Västra Värmland. Med detta sagt så kommer vi gå från fyra kommuner till fem kommuner.

Till vår energi- och klimatrådgivare kan du vända dig för att få massor av användbara råd och tips om hur du kan minska din energianvändning och ta större klimat- och miljöhänsyn i vardagen.

Energi- och klimatrådgivningen i Säffle kommun är kostnadsfri och opartisk.

Energi- och klimatrådgivningen riktar sig till privatpersoner, föreningar samt små och medelstora företag i Säffle kommun. Till rådgivaren kan du vända dig, om du vill ha hjälp med att få bättre koll på din energianvändning och därmed bli mer miljömedveten.

Rådgivning för privatpersoner

Har du koll på din energianvändning? All energianvändning påverkar klimatet negativt och det finns saker du kan göra för att använda energin på ett bättre sätt och på så vis bidra till en bättre miljö. Det kan handla om allt ifrån hur du sänker din elförbrukning till vilket värmesystem som passar din fastighet bäst.

Stöd att söka för privatpersoner

Coacher för energi och klimat (CEK)

Kontakt
  • Daniel Hult

    Energi- och klimatrådgivare

    Miljö- och byggförvaltningen

    0533-68 17 88, 072-710 80 90

    Järnvägsgatan 9, Säffle

Senast uppdaterad • 2021-03-16