Flygfoto på Luröbåten som är på väg in i hemmahamnen i Basteviken på Lurö.
Kontakt

Bo vid Vänern

Boka övernattning för att uppleva magiska solnedgångar och stjärnklara nätter, mitt i Vänern eller vid Vänerns strand.

Lurö som är ett paradis för både stora och små. Boka övernattning i stuga på Lurö Gästhärbärge & Krog för fler spännande äventyr, upptäckter och en genuin skärgårdsupplevelse "mitt i Vänern" .

Lurö Gästhärbärge & Krog Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lurö Gästhärbärge & Krog är ett paradis för alla, både barn och vuxna. Boka övernattning, bo i fyr, stugor eller sjöbod, njut av skärgårdens lugn, långt från det dagliga livet. På Lurö Krog äter du god mat med rätter av lokala produkter. För extra upplevelse hyr bastuflotten "Mysingen" - bastukåta med vedeldad bastu, badtunna och grillmöjlighet. Laga egen mat eller boka bastusupé för hämtning på Lurö Krog. För mer information se webb  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.och Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Den välskötta campingen ligger vid en av Vänerns vackraste stränder.

First Camp Duse Udde Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Camping vid en av Vänerns vackraste stränder. Hyr enkel eller lyxig stuga. Här finns även gott om plats för tält, husbil, husvagn eller lägg till med båt i gästhamnen. Barnvänliga sandstränder, klippbad och naturen runt om gör att campingen är en populär familjecamping. Fina vandringsleder finns i området. Duse Udde är också ett paradis för båtfolk, för vattensporter och fiske. Restaurang finns på området. För mer information klicka här för webb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Upptäck vackra Ekenäs på Värmlandsnäs! Mysig och familjär camping, restaurang och vacker natur. Vandra, bada, ta en cykeltur eller paddla kajak i Vänern

Restaurang Ekenäs - camping och gästhamn Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Upptäck vackra Ekenäs på Värmlandsnäs! Här finner du en mysig och familjär camping; tält-, husvagn-, ställplats, stugor att hyra och gästhamn. Här ligger också Restaurang Ekenäs, med gott om plats både inne och ute och med härlig vy över Vänern. Upplev den vackra naturen, vandra, bada, ta en cykeltur eller paddla kajak i Vänern.
För mer information se webb här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Facebook för uppdateringar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bo vid stranden av Vänern på Paradisets SPA, ett unikt "hideaway" på en ö med landförbindelse. Koppla av i gemenskap med vänner eller nära och kära.

Paradisets Spa & Konferens Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ett unikt "hideaway" vid Vänerns strand. Bo i Kajutan eller Stranden, bara några meter från eller direkt vid Vänern. Konceptet riktar sig främst till dig som vill ta hand om dig själv. Vid konferens eller större sällskap kan mat erbjudas. Du kan också boka behandligar och Spa-paket läs mer om det här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Övriga mindre stugor ingår vid större sällskap och kan ej bokas separat. För priser, utbud och information
se webbsida, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.  följ gärna Paradiset på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bo nära till Vänern i charmiga och personligt inredda stugor med fina möjligheter till aktiviteter.

RelaxRanch Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bo i charmiga och personligt inredda stugor, 3 km från Ekenäs gästhamn. Omgivna av skog, hittar du fem stugor, var och en med individuell inredning och charm. Upplev ett äventyr, boka en båttur och övernatta under öppen himmel på en ö i Vänern. Här finns lek- och spellokal för roliga stunder, allt detta och mer gör RelaxRanch till en plats där alla känner sig lyckliga och har skoj.
För mer information klicka på länken här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.  Följ gärna på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt
  • Säffle Turistinformation

    Säffle Turistinformation

    Kommunledningskontoret

    0533-68 10 10

    Västra Storgatan 3, Säffle

Senast uppdaterad • 2022-09-13