Bild
Kontakt

Bo vid Vänern

Boka övernattning för att uppleva magiska solnedgångar och stjärnklara nätter, mitt i Vänern eller vid Vänerns strand.

Lurö Gästhärbärge & Krog, paradiset mitt i Vänern är en genuin skärgårdsupplevelse för både barn och vuxna. Boka övernattning och upplev magiska solnedgångar efter en dags aktiviteter.

Lurö Gästhärbärge & Krog Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lurö Gästhärbärge & Krog är ett paradis för alla, både barn och vuxna. Boka övernattning och upplev magiska solnedgångar efter en dags aktiviteter. Bo i fyr, stugor eller sjöbod, njut av skärgårdens lugn, långt från det dagliga livet. På Lurö Krog äter du god mat med rätter av lokala produkter. Vill du göra något extra? Hyr bastuflotten "Mysingen" - bastukåta med vedeldad bastu, badtunna och grillmöjlighet. Laga egen mat i pentry eller boka bastusupé för hämtning på Lurö Krog. För mer information se webb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
och Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Den välskötta campingen ligger vid en av Vänerns vackraste stränder.

Duse Udde Camping Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Campingen vid en av Vänerns vackraste stränder. Hyr enkel eller lyxig stuga. Här finns även gott om plats för tält, husbil, husvagn eller lägg till med båt i gästhamnen. Barnvänliga sandstränder och klippbad och naturen runt om gör Duse Udde Camping till en populär familjecamping. Fina vandringsleder och cykelled finns i området. Närheten till Vänern gör Duse Udde till ett paradis för båtfolk, för vattensporter och fiske. Restaurang finns på området. För mer information klicka här för webb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Upptäck vackra Ekenäs på Värmlandsnäs! Mysig och familjär camping, restaurang och vacker natur. Vandra, bada, ta en cykeltur eller paddla kajak i Vänern

Restaurang Ekenäs - camping och gästhamn Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Upptäck vackra Ekenäs på Värmlandsnäs! Här finner du en mysig och familjär camping; tält-, husvagn-, ställplats, stugor att hyra och gästhamn. Här ligger också Restaurang Ekenäs, med gott om plats både inne och ute och med härlig vy över Vänern. Upplev den vackra naturen, vandra, bada, ta en cykeltur eller paddla kajak i Vänern.
För information om camping med mera se webb här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Facebook för uppdateringar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Paradisets SPA är ett unikt "hideaway" på en ö med landförbindelse i Vänern. En fridfull plats för avkoppling, för dig själv eller i gemenskap med vänner.

Paradisets Spa & Konferens Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ett unikt "hideaway" på en ö i Vänern med landförbindelse. En fridfull plats för avkoppling, för dig själv eller i gemenskap med vänner. Boka "Lyx i små stugor" för en härlig upplevelse, bara några meter från eller direkt vid Vänern. Boka SPA för en dag med bubbelbadet intill sjökanten. Vill du ha något att äta finns det tilltuggs - och frukostbricka med mer att boka till. I det stora huset och spa-faciliteterna bokas endast ett sällskap in åt gången, vilket gör att du kan njuta än mer av upplevelsen. Boka idag!
För priser, utbud och information se webbsida, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.  följ gärna på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bo i  RelaxRanch charmiga och personligt inredda stugor med fina möjligheter till aktiviteter.

RelaxRanch Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bo i charmiga och personligt inredda stugor, 3 km från Ekenäs gästhamn. Omgivna av skog, hittar du fem stugor, var och en med individuell inredning och charm för familjen, förälskade par eller naturälskare. Upplev ett äventyr, boka en båttur och övernatta under öppen himmel på en ö i Vänern. Här finns lek- och spellokal för roliga stunder. Allt detta och mer gör RelaxRanch till en plats där alla känner sig lyckliga och har skoj. Välkommen!
För mer information klicka på länken här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.  Följ gärna på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt
  • Säffle Turistinformation

    Säffle Turistinformation

    Kommunledningskontoret

    0533-68 10 10

    Västra Storgatan 3, Säffle

Senast uppdaterad • 2021-11-02