Flygfoto över Vänern, Lurö skärgård och Luröbåten som är på väg in i hemmahamnen i Basteviken på Lurö.
Kontakt

Bo vid Vänern

Boka övernattning för att uppleva magiska solnedgångar och stjärnklara nätter, mitt i Vänern eller vid Vänerns strand.

Lurö är ett paradis för både stora och små, promenera och vandra varje stig ger nya upptäckter. En pojke med mamma är på väg över berghäll ner mot vattnet och bryggorna, de passerar en röd stuga.

Lurö Gästhärbärge & Krog

Lurö Gästhärbärge & Krog är ett paradis för både barn och vuxna. Övernatta i fyr, stugor eller sjöbod, njut av skärgårdens lugn, långt från det dagliga livet. På Lurö Krog äter du god mat med rätter av lokala produkter. För extra upplevelse hyr bastuflotten "Mysingen" - bastukåta med vedeldad bastu, badtunna och grillmöjlighet. Laga egen mat eller boka bastusupé för avhämtning på Lurö Krog.

Lurö Gästhärbärge och Krog
Lurö Gästhärbärge och Krog Facebook
Här bor du nära vattnet, den välskötta campingen ligger vid en av Vänerns vackraste stränder.

First Camp Duse Udde

Camping vid en av Vänerns vackraste stränder. Hyr enkel eller lyxig stuga det finns också gott om plats för tält, husbil och husvagn samt båtplats i gästhamnen. Barnvänliga sandstränder, klippbad och naturen runt om gör att campingen är en populär familjecamping. Fina vandringsleder i området. Sommaröppen restaurang finns på området.

First Camp Duse Udde
Flygfotot över vackra Ekenäs med camping och restaurang samt över Vänerns vatten. Det är en solig dag och vattnet glittrar, en båt är på väg ut på Vänern.

Ekenäs - camping och gästhamn

Bo vackert på Ekenäs på en mysig och familjär camping; tält-, husvagn-, ställplats, stugor att hyra och gästhamn. Här ligger också Restaurang Ekenäs, med gott om plats både inne och ute och med härlig vy över Vänern. Vandra, bada, ta en cykeltur eller paddla kajak i Vänern. För uppdateringar se även Facebook.

Restaurang Ekenäs
Restaurang Ekenäs Facebook
Det är morgon på Paradisets SPA, dimman ligger tät och täcker nästan hela viken. Ute i vattnet ligger en flotte och på trädäcket på land ses en badtunna.

Paradisets Spa & Konferens

Ett unikt "hideaway" vid Vänerns strand. Bo i Kajutan eller Stranden, bara några meter från eller direkt vid Vänern. Konceptet riktar sig främst till dig som vill ta hand om dig själv. Vid konferens eller större sällskap kan mat erbjudas. Du kan också boka behandligar och Spa-paket. Övriga mindre stugor ingår vid större sällskap och kan då ej bokas separat.

Paradisets Spa & Konferens
Kontakt
  • Säffle Turistinformation

    Säffle Turistinformation

    Kommunledningskontoret

    0533-68 10 10

Senast uppdaterad • 2024-05-28