Bild
Kontakt

Tre härliga mat- och kulturupplevelser i september

Hösten i Säffle är en riktig höjdpunkt för dig som gillar lokal mat och kultur. Här har vi samlat tre mumsiga mat- och kulturevenemang du inte får missa!

Kulturnatten

Hösten i Säffle inleds den 1 september med Kulturnatten som bjuder på ett underhållande utbud av utställningar, film, musik och författarsamtal. Välkommen ut och upplev det vackra kanalområdet, som traditionsenligt kommer att dekoreras med marschaller.

Mer om Kulturnatten

Skördefesten

Den 2-3 september är Skördefesten på Värmlandsnäs äntligen tillbaka igen! I år fyller det populära och välbesökta arrangemanget 20 år. Välkommen till en riktig värmländsk folkfest med tusentals besökare.

Mer om Skördefesten

Smaka på Värmland

Matfestivalen Smaka på Värmland pågår i hela Värmland den 30 september till 1 oktober. I Säffle hittar du ett flertal utställare på samlingsplatsen Wiksfors bruk Länk till annan webbplats. . Grön ko Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Sjöviks Hjortfarm Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. , Wiksfors bryggeri Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Njordstorp permakultur Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kommer också att hålla öppet för besökare.

Mer om Smaka på Värmland
Kontakt
  • Säffle Turistinformation

    Säffle Turistinformation

    Kommunledningskontoret

    0533-68 10 10

Senast uppdaterad • 2023-08-15