Bild
Kontakt

Säffle Simhall - en femårig succé

För fem år sedan öppnade Säffle Simhall sina dörrar, och sedan dess har anläggningen blivit en framgångssaga. Med tusentals nöjda gäster från både Sverige och utlandet och 70 genomförda läger, har Säffle Simhall etablerat sig som en destination för simträning och läger.

När man kliver in i Säffle Simhall möts man av en modern och trevlig anläggning. Simhallen ligger i anslutning till Tegnérhallen, en idrottshall anpassad för aktiviteter som inomhusfotboll, badminton, basket och redskapsgymnastik. I Tegnérhallen finns även gym, bowlinghall, karatehall och pistolskyttehall, den perfekta platsen för dig som gillar att vara aktiv med andra ord. Simhallen, som invigdes 2019, har sedan öppningen fått ett enastående rykte för sin höga standard och förstklassiga faciliteter.

 

Tusentals positiva besökare
Det har gått fem år sedan simhallen öppnade och sedan dess har man, trots pandemiåren, tagit emot tusentals positiva besökare både från Sverige och utomlands.


– Vi har sammanlagt haft 70 läger här. Gästerna har framförallt uttryckt uppskattning för vår höga standard, säger Martin Ekelund.

Nöjda gäster
En av de främsta anledningarna till Säffle Simhalls framgång är de många nöjda gästerna som har uttryckt sin uppskattning för anläggningens höga standard och den utmärkta servicekänslan hos personalen. Philip Karlsson från Helsingborg Simsällskap delar sin positiva upplevelse:

– Vi är väldigt imponerade av anläggningen och hur bra vi blivit mottagna av personalen inför och under vistelsen. Simmarna trivdes verkligen! Säffle Simhall uppfyller alla kriterier som simklubbar har när man åker på läger och vi kommer med största sannolikhet besöka Säffle igen men också rekommendera Säffle för andra klubbar.

Välkommen till Säffle simhall du också

Överväger ni att boka ett läger är Säffle Simhall ett fantastiskt alternativ. Här får ni inte bara tillgång till en toppmodern simanläggning, utan också en varm och välkomnande atmosfär som gör varje besök minnesvärt. Välkommen till Säffle – där framgången fortsätter!

Förstora bilden
Förstora bilden
Kontakt
 • Martin Ekelund

  Driftledare sim- och sporthall

  Teknik och fritid Säffle-Åmål

  0533-68 17 50

  Tegnérgatan 20, Säffle

 • Säffle simhall

  Tegnérgatan 20, Säffle

  Teknik och fritid Säffle-Åmål

  Kassa och badvakt
  0533-68 18 28 eller 0533-68 18 26

  Tegnérgatan 20, Säffle

Senast uppdaterad • 2024-06-03