Bild
Kontakt

Fem anledningar att välja Säffle för ert simläger

Att arrangera ett simläger kräver noggrann planering och ett bra val av plats för att maximera deltagarnas upplevelse och framgång. Säffle, en pittoresk stad i Värmland, erbjuder allt ni kan önska för ett lyckat simläger. Här är fem starka anledningar till varför ni bör välja Säffle för ert nästa simläger.

Modern och fräsch simhall

 • Säffle Simhall, invigd 2019, är en toppmodern anläggning som erbjuder utmärkta förutsättningar för simträning. Den imponerande 50-metersbassängen är perfekt för både träning och tävling, och den moderna utrustningen säkerställer att alla deltagare får ut det mesta av sina träningspass. Oavsett om ni tränar för tävling eller bara vill förbättra tekniken, kommer denna simhall att möta era behov.

Centralt läge med enkel tillgång

 • Simhallen ligger i det välkända Tegnérområdet, bara 10 minuters promenad från centrum. Detta gör det enkelt och bekvämt för deltagarna att ta sig till och från träningarna. Dessutom innebär det centrala läget att ni har nära till stadens alla bekvämligheter, vilket ger en smidig och stressfri vistelse.
Förstora bilden
Förstora bilden

Flera boendealternativ

 • Säffle erbjuder en rad olika boendealternativ som passar alla behov och budgetar. Från hotell i centrum till charmiga campingplatser och vandrarhen. Här finns det något för alla. Detta gör det lätt att hitta det perfekta boendet för ert lag, oavsett storlek och preferenser.

Utmärkta kommunikationsförbindelser

 • Säffle är lättillgängligt tack vare sina utmärkta tågförbindelser. Staden ligger endast 1 timme och 40 minuter från Göteborg, 4 timmar och 15 minuter från Stockholm och 4 timmar från Oslo. Dessa förbindelser gör det enkelt för deltagare från olika delar av Sverige och även från Norge att ta sig till lägret.

Vacker och avkopplande miljö

 • Förutom de fantastiska träningsmöjligheterna erbjuder Säffle en vacker och avkopplande miljö. Den natursköna omgivningen ger deltagarna möjlighet att koppla av och återhämta sig efter intensiva träningspass.
Förstora bilden
Förstora bilden
Kontakt
 • Martin Ekelund

  Driftledare sim- och sporthall

  Teknik och fritid Säffle-Åmål

  0533-68 17 50

  Tegnérgatan 20, Säffle

 • Säffle simhall

  Tegnérgatan 20, Säffle

  Teknik och fritid Säffle-Åmål

  Kassa och badvakt
  0533-68 18 28 eller 0533-68 18 26

  Tegnérgatan 20, Säffle

Senast uppdaterad • 2024-06-03