Personalen har fullt upp med att fylla på i hyllor och diskar med lokalproducerade varor. Ät, fika och handla på Grön Ko Café & Saluhall
Kontakt

Butiker på landet

Ta en tur ut i en verkligt levande landsbygd! Nysäter, Värmlandsbro, Tveta, Svanskog och Långserud - här och där hittar du riktiga pärlor med allt från inredning och julprylar året om till lokalproducerade delikatesser!

Bilden är från Linhagen lantbutik där det står en gungstol med färgglad virkad dyna intill hyllorna. Här finns varierat lokalt utbud som sylt, must, honung, ibland egenodlade grönsaker och ägg efter tillgång.

Linhagen lantbutik

Linhagens lantbutik har lokalt sortiment med bland annat sylt, must, honung. Ibland egenodlade grönsaker och ägg även hantverksalster, inredning och växter. Utbudet varierar allt efter tillgång och säsong.

Linhagen lantbutik
Bild från disk på Grön Ko Café och Saluhall med hyllorna fyllda med varor. Här finns lokalproducerad sylt, chutney, dinkelknäcke, skrädmjöl, vedugnsbakat surdegsbröd och mycket mer.

Grön Ko Café & Saluhall

En riktig pärla väl värt ett stopp. Ät god lunch och fika gott. Hyllor och charkdisk är fyllda med delikatesser, lokalproducerade varor och värmländska produkter. Följ gärna på Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Grön Ko Café & Saluhall
I Wiksfors Bruksbutik står ett par och tittar på allt som finns som lokalproducerade skafferivaror, keramik från värmländska keramiker, kort, handgjorda borstar, textilier från Klässbols Linneväveri

Wiksfors Bruksbutik

Köp nytt och hållbart till ditt hem. Inredning, bruksföremål och hantverk som värmländsk keramik, borstar och dukar från Klässbols Linneväveri med mera. Följ gärna på Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Wiksfors Bruksbutik
Wiksforsmagazinet är ett perfekt utflyktsmål, här finns både butik och restaurang. I butiken hittar du kläder, inredning och hantverk och i stora salen där bilden är tagen finns ännu mer saker, korgar, krukor, amplar och mycket mer. tt hem.

Wiksforsmagazinet

Här är "varje dag är wåffeldagen". Här serveras det både söta och matiga våfflor. Passa även på att shoppa i butiken säljer kläder och vackra ting till ditt hem. Följ gärna på Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Wiksforsmagazinet
På bilden syns den nya butikslokalen som har en fin gång av stenplattor till entrédörren som står öppen. I gårdsbutiken finns egna alster, nya och gamla saker och givetvis julsaker året om.

Sagagårdens Interiör Hemslöjd och Kuriosa -  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.med  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
jul hela året  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gårdsbutik med nya och gamla saker, egna alster med mera. För dig som älskar julen är detta rätta stället. Ny butikslokal i markplan så den är lätttillgänglig för alla. Följ gärna på Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. .

Sagagården Interiör, Hemslöjd o Kuriosa
Här hänger garner i färger som går från skarpt rosa och orange till turkosa toner över till mörkare toner i blått och svart. Garnerna är schyssta produkter både mot människa och djur.

Knitritious 'Yarns

Trenden med handarbete växer sig starkare. Här finner du noggrant utvalda produkter som eget garn och stickdesign, stickor i lyxsegmentet. Besök bokas! Följ gärna på Instagram. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Knitritious 'Yarns
Söker du vackra detaljer till ditt hem eller vill måla om någon möbel så hittar du det hos Vackert Hemma. Bilden visar ett litet bord med många dekorativa inredningsdetaljer och bruksföremål som kannor i glas.

Vackert Hemma

Vackra, unika ting till dig och ditt hem i romantisk-, lantlig-, vintage- och Shabby-Chicstil, även smycken, väskor och egna alster som dekorerade möbler. Följ gärna på Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vackert Hemma
På bilden syns ett bord gjort av grova plank laserade i en mörkbrun ton, på bordet står det flera ljuslyktor. Mysig gårdsbutik med återbruk som rustika bord, pallar, klädhängare och mer. Vill du se möbler med mera - boka in besök på Möblerna på Gårn.

Möblerna på Gårn Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Egna tillverkade möbler av återbrukat gammalt virke därmed får varje möbel en unik patina. Butiken öppen efter överenskommelse via mail. Följ gärna på Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Möblerna på Gårn
Kontakt
  • Säffle Turistinformation

    Säffle Turistinformation

    Kommunledningskontoret

    0533-68 10 10

    Västra Storgatan 3, Säffle

Senast uppdaterad • 2022-09-29