Bild
Kontakt

Butiker på landet

Ta en tur ut i en verkligt levande landsbygd! Nysäter, Värmlandsbro, Svanskog och Långserud med Wiksfors bruk - här och där hittar du riktiga pärlor med allt från inredning och julprylar året om till lokalproducerade delikatesser!

i denna butik kan du köpa garner i alla möjliga färger du kan tänka, garnerna är schyssta produkter både mot människa och djur.

Knitritious 'Yarns Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Trenden med handarbete växer sig starkare. På Knitritious finner du noggrant utvalda produkter som bl a eget garn, egen stickdesign och stickor i lyxsegmentet. Besök bokas Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.! Webbshop se länk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Mitt i Nysäter hittar du denna butik med massor av glas, porslin, möbler och annat till ditt hem. Vi har även nya varor från bla Klockargårdens i Norberg och Simply Scandinavia.

Nysäters Hem & Antik Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vackra, udda, fantastiska saker och ting lockar besökare från när och fjärran. Antikt och retro med möbler glas, porslin, nya varor mycket annat. För öppettider och nyheter se webb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.och Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Heminredningsbutik i unika lokaler där sortimentet består av en utvald blandning av vintage och nytt.

Bruket Interiör Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Inredningsbutik i rustika och unika lokaler. Nytt och vintage som textilier, belysning, porslin med mera, nytt blandas med gammalt och personligt. För öppettider och information se hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hos Wiksfors Bruksbutik hittar du lokalproducerade skafferivaror, keramik från värmländska keramiker, kort, handgjorda borstar, dukar och disktrasor från Klässbols Linneväveri

Wiksfors Bruksbutik Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Köp nytt och hållbart till ditt hem. Inredning, bruksföremål och hantverk som värmländsk keramik, borstar och dukar från Klässbols Linneväveri med mera. Öppettider se Facebook, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och följ på Instagram.

Wiksforsmagazinet, det perfekta utflyktsmålet där man kan ta sig en fika, shoppa lite kläder & hantverk! På övervåningen finns varma lokaler för vinterbesök

Wiksforsmagazinet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här är "varje dag är wåffeldagen". Här serveras det både söta och matiga våfflor. Passa även på att shoppa i butiken säljer kläder och vackra ting till ditt hem. För öppettider se Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Instagram.

Mysig gårdsbutik med egna alster, nya och gamla saker och Jul året om. Butiken ligger på loftet av ett gammalt magasin.

Sagagårdens Hemslöjd, Antik o Kuriosa med Jul hela året Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gårdsbutik med nya och gamla saker, egna alster med mera. För dig som älskar julen är detta rätta stället. Butiken är på 2:a våningen i ett gammalt magasin. Se Facebook för öppetider och mer information Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Unika, väl utvalda produkter i lantlig romantisk gammaldags stil hos Vackert Hemma

Vackert Hemma Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vackra, unika ting till dig och ditt hem i romantisk-, lantlig-, vintage- och Shabby-Chicstil, även egna alster som dekorerade och målade möbler. Öppettider se Facebook. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Webshop finns se länk här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

På Grön Ko café och saluhall är hyllorna fyllda med varor såsom sylt, saft, chutney, honung, dinkelknäcke, skrädmjöl, rapsolja, ekologiska teer, vedugnsbakat surdegsbröd och mycket mer.

Grön Ko Café & Saluhall Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

En riktig pärla väl värt ett stopp. Ät god lunch och fika gott. Hyllor och charkdisk är fyllda med delikatesser, lokalproducerade varor och värmländska produkter. För information se webb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.och Facebook. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mysig gårdsbutik med hantverk och återbruk som rustika bord, pallar, klädhängare och mer. Vill du se möbler med mera - boka in besök på Möblerna på Gårn.

Möblerna på Gårn Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Egna tillverkade möbler av återbrukat gammalt virke därmed för möblerna en unik patina. Butiken öppen efter överenskommelse via mail, för mer information se Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Instagram

Kontakt
  • Säffle Turistinformation

    Säffle Turistinformation

    Kommunledningskontoret

    0533-68 10 10

    Västra Storgatan 3, Säffle

Senast uppdaterad • 2021-09-29