Bild
Kontakt

Butiker i Säffle

Sugen på att strosa runt i vacker 50-talsmiljö? Här hittar du en mysig småstad med butiker med ett brett utbud, unika koncept och en fantastiskt fin service! Välkommen!

Söker du garn i härliga färger för stickning eller virkning? Har virknålen försvunnit, stickorna böjt sig? Inga problem allt finns hos Glad i Garn.

Glad i Garn Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Populär butik med garn för både virkning och stickning. Här hittar du också broderi tillbehör och sköna kläder i bambu med mera. För öppettider och mer information se hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Söker du något unikt, det perfekta föremålet till ditt hem, gör ett besök hos Widedals.

Widedals Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

En mysig och välsorterad butik med inredningsdetaljer, textiler till ditt hem. Smått och gott som tvålar, oljor, skafferivaror och mer därtill.
För mer information se hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Facebook  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fotograferar du mycket eller vill du börja fota? Hos Mannes Foto får du hjälp med utrustning och framkallning. I butiken säljs också klockor, kikare, smycken och mycket mer som t.ex. batterier till det mesta.

Manne Foto Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mitt i centrala Säffle ligger Manne Foto. Här finner du kameror, optik, blixtar, kikare även klockor, smycken med mera samt batterier till det mesta. För öppettider och mer information se hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Söker du vackert porslin till ditt hem eller den perfekta presenten, hos Saker & Ting finns många vackra ting att välja på.

Saker & Ting Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Charmig present- och inredningsbutik. Fint porslin från Laura Ashley, ljuslyktor i alla former, stora och små. Speglar, smycken, linnekläder från Marinas och mer därtill. För öppettider och utbud se Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Butik med allt från glas, porslin till handväskor och smycken. Här finns också ett stort utbud av leksaker, spel med mera.

Bergers Lek och Bosättning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Butiken med stort utbud av leksaker, smycken, presenter och bosättningsartiklar. Här finns allt från vackert glas till vackra väskor. För öppettider och mer information se Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här finns vackra blommor och ting att ge bort eller köpa till sitt eget hem. Brett sortiment av snittblommor, växter, krukor, skålar och vaser med mera. Binderier av buketter med mera för alla tillfällen.

Säffle Blomsterhandel Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Blomsterhandel med brett sortiment av snittblommor, växter krukor skålar vaser mm. Binderier. Service som Blomogram med mera.
För öppettider läs på webb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för utbud m.m se Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

På Pomonadalen finns det mycket vackert till ditt hem och din trädgård. Perenner, snittblommor, bär- och fruktträd.

Pomonadalens Handelsträdgård Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Handelsträdgård med försäljning av utväxter från buskar - perenner med mera. Sommarblommor. Inomhusväxter, binderier. Krukor och dekorationer. För öppettider se webb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Facebook. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

I Assesons butik hittar du möbler för ditt hemmakontor, kök, vardags- och sovrum. Här hittar du också sidebord, lampor och mer därtill.
Jaco maskinservice har butik med ett brett sortiment som verktyg, såg- och trädgårdsprodukter, oljor, arbets- & skyddskläder med mera.

Jaco Maskinservice AB Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Butik med redskap inom jordbruk, skogsbruk, trädgård och hem & fritid. För öppettider och mer information se hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Hittar du inte det du söker på hemsidan kontakta oss.

Kontakt
  • Säffle Turistinformation

    Säffle Turistinformation

    Kommunledningskontoret

    0533-68 10 10

    Västra Storgatan 3, Säffle

Senast uppdaterad • 2022-05-20