Butikerna i Säffle centrum har ett bra utbud, här står en kund och väljer bland saker och vackra ting till hemmet.
Kontakt

Butiker i Säffle

Sugen på att strosa runt i vacker 50-talsmiljö? Här hittar du en mysig småstad med butiker med ett brett utbud, unika koncept och en fantastiskt fin service! Välkommen!

Antika rum

Inspireras av vackert uppbyggda miljöer hos hos Antika rum i Säffle. Botanisera bland antika och nya inredningsföremål så som möbler, glas, porslin, krukor och mycket annat.

Antika rum
Kund vid disken hos Glad i Garn, kanske kunden ska köpa garn till en tröja eller ett par vantar. På väggen bakom disken hänger mönster, stickor, virkkrokar. .

Glad i Garn

Populär butik med garn för både virkning och stickning. Här hittar du också broderitillbehör och sköna kläder och strumpor i bambu med mera.

Glad i Garn
Kollage av bilder av en vackert hängsmycke och Widedals logga. Söker du något unikt, det perfekta föremålet till ditt hem, gör ett besök hos Widedals.

Widedals

En mysig och välsorterad butik med vackra inredningsdetaljer till ditt hem. Smått och gott som tvålar, oljor, skafferivaror och mer därtill.

Widedals
Hos Mannes Foto får du hjälp med utrustning och framkallning. I butiken säljs också klockor, kikare, smycken och mycket mer. På bild ses ägare med en kamera i händerna

Manne Foto

Mitt i centrala Säffle ligger Manne Foto. Här finner du kameror, optik, blixtar, usb-minnen, kikare även klockor, smycken med mera samt batterier till det mesta.

Manne foto
På bilden syns färgglada låga ljuslyktor. Butik med allt från glas, porslin till handväskor och smycken. Här finns också ett stort utbud av leksaker, spel med mera.

Bergers Lek Och Bosättning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Butiken med stort utbud av leksaker, smycken, presenter och bosättningsartiklar. Här finns allt till hemmet, serviser, vackert glas till väskor.

Bergers Lek Och Bosättning
Bilden visar vackra blommor och ting uppställda i en svart hylla. Ge bort eller köp blommor till ditt eget hem. Här finns brett sortiment av snittblommor, växter, krukor, skålar och vaser med mera. Binderier av buketter.

Säffle Blomsterhandel

Blomsterhandel med brett sortiment av vackra snittblommor, växter krukor, vaser mm. Service som binderier av buketter och kransar samt Blomogram.

Säffle Blomsterhandel
Palettblad i lila, rött och grönt trängs med andra blommande och gröna växter på bänken på Pomonadalen. Här finns allt till ditt hem och din trädgård, trädgårdsredskap, perenner, snittblommor, bär- och fruktträd.

Pomonadalens Handelsträdgård

Handelsträdgård med försäljning av allt till din trägård eller balkong. Buskar, perenner, sommarblommor, inomhusväxter, krukor samt verktyg och redskap hittar du här. Binderier.

Pomonadalens Handelsträdgård
Bilden visar dekorativa inredningsdetaljer som finns hos Vackert Hemma.

Vackert Hemma

Vackra, unika ting till dig och ditt hem i romantisk-, lantlig-, vintage- och Shabby-Chicstil, även smycken, väskor och egna alster som dekorerade möbler. Butiken har flyttat till Industrigatan 16 i Säffle.

Vackert Hemma
Kollage av soffa som säljs och Assesons logga. I butiken finns möbler för varje rum, här finns även sidebord, lampor och mer därtill.

Assesons Möbler

Stor butik med möbler i bra kvalité till lägre pris. Här erbjuds gratis hemkörning i närområden, monteringshjälp samt tips och råd.

Assesons Möbler
Bild från butiken där flera gröna gräsklippare står främst, i hyllorna bakom finns fler verktyg och tillbehör. Jaco maskinservice har butik med ett brett sortiment som verktyg, såg- och trädgårdsprodukter, oljor, arbets- & skyddskläder med mera.

Jaco Maskinservice AB

Butik med redskap inom jordbruk, skogsbruk, trädgård och hem & fritid. Hittar du inte det du söker på hemsidan kontakta oss.

Jaco Maskinservice AB
Kontakt
  • Säffle Turistinformation

    Säffle Turistinformation

    Kommunledningskontoret

    0533-68 10 10

    Västra Storgatan 3, Säffle

Senast uppdaterad • 2023-09-25