Bild
Kontakt

Personal

Det är vi som jobbar på Ungdomens Hus.

Jesper Byh, Verksamhetsledare
Tfn 0533 - 68 19 33
jesper.byh@saffle.se

- Hej! Jag heter Jesper och är chef här på Ungdomens hus. Jag är nyfiken på vad just DU tycker om att vara ung i Säffle och vad DU har för idéer som skulle kunna göra Säffle till en ännu bättre kommun för dig och dina kompisar att växa upp i.

Niklas Lychou

Niklas Lychou, Ungdomscoach
Tfn 0533 - 68 19 93
niklas.lychou@saffle.se
-Hej, jag heter Niklas och gillar musik! Vill ditt band repa hos oss, eller vill du spela in i någon av våra musikstudios så ska du prata med mig! Jag ansvarar även för UKM hos oss! Kanske vill du vara med och arrangera nästa festival eller något annat arrangemang?

Erika Sjöö, Ungdomscoach

Tfn 0533 - 68 19 34
erika.sjoo@saffle.se
Hej jag heter Erika!
Jag brinner för att jobba med ungdomar och tycker om att ge råd, stöd och hjälp i alla möjliga och omöjliga frågor. Man kan alltid komma till mig för att prata om vad som helst. Förutom att vara på Ungdomens Hus ingår i min tjänst att jobba som kurator på Ungdoms-mottagningen i Säffle. Jag är beteendevetare och har utbildning i KBT.

Jan Månsson, Ungdomscoach
Tfn: 0533 - 68 19 31
jan.mansson@saffle.se

-Hej, jag heter Jan och kallas för Månsson. Jag brinner för ungdomsfrågor och att Säffles ungdomar ska få en så meningsfull fritid som möjligt!
Jag är stolt UH-mästare i bowling!

Nicke Andersson, Ungdomscoach
Tfn 0533 - 68 19 09
niklas.andersson@
saffle.se

-Hej! Jag heter Niklas och älskar friluftsliv och fiske. Till vardags är jag som ni förstår ute mycket i skog och natur, men jag uppskattar också en bra film i soffan. Det finns kvar en yngre sida som gör att jag är regerande fifa-mästare på Ungdomens Hus, det är jag stolt över. Längtar tills dagen då någon kan putta ned mig från tronen, men det är inte troligt.

Anna Wass, Ungdomscoach

Anna Wass, Ungdomscoach
(f.n. tjänstledig)

Julia Magnusdotter

Julia Magnusdotter, Ungdomscoach
Tfn: 0533 - 68 19 32
julia.magnusdotter@
saffle.se
-Hej!
Jag heter Julia och jobbar här i huset.
Jag älskar att sitta i soffan och tjöta
med ungdomar eller spela spel. Fritidsgården var en stor del av mitt liv när jag själv var ungdom och jag tycker att det är så häftigt att jag får fortsätta att vara en del av det.
Hoppas vi ses!

Therése Nilsson

Therése Nilsson,
Vik. Ungdomscoach
Tfn: 0533 - 68 19 35
therese.nilsson2@
saffle.se

-Hej! Mitt namn är Therése och jag är lite nygammal här på Ungdomens Hus.
På min fritid gillar jag bland annat att vara ute och greja i min trädgård. Jag älskar att skapa nya relationer, så jag ser väldigt mycket fram emot att få lära känna alla ungdomar som kommer hit till oss på Ungdomens Hus.

Kontakt
  • Ungdomens hus

    Ungdomscenter

    Kulturförvaltningen

    0533-68 19 30

    Skolgatan 3, Säffle

Senast uppdaterad • 2023-02-06