medis

Välkommen till Säffles kulturjuvel!

Text

@medissaffle

Följ oss på instagram!

På gång på Medis!

Teater, musik och scen

medis@saffle.se

Kontakta oss!

Välkommen till Medis!

Medis är Säffles kulturjuvel, vackert beläget vid Byälvens strand. Säffle kan mäta sig med många större städer tack vare Medis breda kulturutbud. I denna 1960-talsbyggnad har många stora namn vandrat korridorer, scener och dansgolv.

SHOW & TELL– en utställning om Medis!

Nyårsafton 1965 invigdes Medborgarhuset i Säffle med pompa och ståt. Sedan dess har huset fyllts av möten, teater, dans, bingo, fester, utställningar och mycket mer. I utställningen Show & Tell möter du av ett axplock av människor och händelser från Medis verksamhet genom åren.

Utställningen öppnar 23 juni och har öppet onsdag till lördag kl. 11:00 till 15:00 till 3 september.

Midsommarhelgen stängt.

Varmt välkommen till en sprakande tidsresa från 1965-2021


För mer information om biljettkassa och bokning

Medborgarhuset och våra arrangörer följer Folkhälsomyndighetens och Länsstyrelsens rekommendationer för att minska smittspridningen av coronaviruset.

I den mån det kommer nya direktiv från Folkhälsomyndigheten och vår branschorganisation kommer vi att följa dessa. Vi uppdaterar vår information till vår publik genom vår hemsida.

Kontaktuppgifter till kulturförvaltningen

Kalender

Facebookflöde


 

Säffleoperan sätter upp BILLY ELLIOT

Efter succén med CHESS går nu turen över till en familjemusikal som präglas av dans, show, fantastiska sångnummer och en stark historia. BILLY ELLIOT har premiär oktober 2021.

Biljettkassa, kontakt, bokning

Du köper dina biljetter till arrangemang på Medis via ticketmaster .se eller biljettkontoret/ Turistinformationen, Västra Storgatan 3.

Inför ditt besök

Hos oss hittar du det mesta av nöje och kultur, från teaterföreställningar, danser och föreläsningar till bingokvällar. Här hittar du information om vad som kan vara bra att känna till inför ditt besök.

Lokaler och konferens

På Medis finns lokaler för konferens, möten, teater, mässor och dans för att bara nämna några. Även utomhusarrangemang passar hos oss med en yta kring huset på 40X70 meter. Bokning av lokal/arrangera Vill du boka lokal för att arrangera något? Vi har lokaler som passar såväl stora scenframtränden, som konferenser eller danser. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med just dina önskemål. Telefon: 0533 - 68 16 02 medis@saffle.se  

Kulturskola

Den 17 juni går lärarna på Kulturskolan på sommarlov! Höstterminen 2021 startar den 30 augusti och då hoppas vi att undervisningen kan ske i Kulturskolans lokaler. Vi har lite kursnyheter inför hösten (filmverkstad, bildskapande och musikteori) så gå gärna in i Kurskatalogen och titta. Vi kommer också att välkomna en ny sångpedagog. Trevlig sommar önskar vi på Kulturskolan!