medis

Välkommen till Säffles kulturjuvel!

@medissaffle

Följ oss på instagram!

På gång på Medis!

Teater, musik och scen

medis@saffle.se

Kontakta oss!

Medis — teater, musik och scen

Medis är Säffles kulturjuvel som gör att Säffle har ett kulturutbud som kan mäta sig med många större städer.

På Medis hittar du det mesta av nöje och kultur - från teaterföreställningar, danser och föreläsningar till bingokvällar. Teatersalongen rymmer 454 gäster, och dansrotundan ännu fler. På scengolvet har många kända personer vandrat och senast hösten 2019 spelades den kritikerhyllade musikalen Chess här!

Kalender

Facebookflöde


 

Säffleoperan sätter upp BILLY ELLIOT

Efter succén med CHESS går nu turen över till en familjemusikal som präglas av dans, show, fantastiska sångnummer och en stark historia. BILLY ELLIOT har premiär oktober 2020.

Biljettkassa, kontakt, bokning

På Medis hjälper vi dig med ditt biljettköp, över telefon eller direkt över kassa. Vi är ombud för Ticketmaster och hjälper dig att få biljetter till just det evenemanget du önskar gå på.

Inför ditt besök

Hos oss hittar du det mesta av nöje och kultur, från teaterföreställningar, danser och föreläsningar till bingokvällar. Här hittar du information om vad som kan vara bra att känna till inför ditt besök.

Lokaler och konferens

På Medis finns lokaler för konferens, möten, teater, mässor och dans för att bara nämna några. Även utomhusarrangemang passar hos oss med en yta kring huset på 40X70 meter.

Kulturskola

Vill du lära dig att sjunga, spela eller dansa? Varför inte alltihop? Då är Kulturskolan ett utmärkt alternativ. Här får du lektioner, enskilt eller i grupp. Du får också uppträda och vara med på olika föreställningar.