Säffle lärcenter

Hos oss får du stöd och hjälp att förverkliga dina drömmar

Ansök till oss!

Ge dig själv en chans

Industricenter i Säffle

Yrkesutbildning inom industri

Vägledning

Hjälp att planera dina studier

Välkommen till Säffle Lärcenter!

Som kommuninvånare har du rätt att läsa på vuxenutbildningen i den egna hemkommunen. Vi är en del av Säffle kommun och erbjuder vuxenutbildning på alla nivåer. Hos oss får du stöd och hjälp att förverkliga dina drömmar.

Att lära sig behöver inte innebära att gå till ett hus som kallas för skola. Det kan lika väl innebära distansutbildningar med hjälp av ny teknik eller ett arbetsplatsförlagt lärande där verkligheten är kunskapens källa. Det är dina framtidsplaner och utveckling som är vår målsättning - din kompetens är vår ledstjärna. Du är unik, det finns ingen annan som är som du. Vi möter dig där du är kunskapsmässigt och lägger upp din utbildning utifrån dig och dina förutsättningar.

Facebookflöde

Information samt vanliga frågor och svar

Du hittar Säffle Lärcenter på Forskningsvägen 1

Besöksadress:
Forskningsvägen 1
661 33 Säffle

Postadress:
Box 717
661 29 Säffle

 

Anders Eldh
Rektor
0533-68 10 80
anders.eldh@larcenter.se

Anna-Karin Wiklander
Biträdande rektor
0533-68 10 75
annakarin.wiklander@larcenter.se

 

Säffle Lärcenters personal

Ansöker till en kurs på Säffle Lärcenter gör du på sidan Ansökan och vill du ha hjälp så prata gärna med våra vägledare:

Inger Gerdén
0533-68 19 40
inger.gerden@larcenter.se

Marie Juberg
0533-68 10 82
marie.juberg@larcenter.se


När du avslutat dina studier hos oss och vill ha en utskrift av dina betyg så fyller du i anmälan "Begäran om utskrift av betyg". Ditt betyg skickas sedan till den adress du angivit så snart som möjligt.

Säffle Lärcenter är också från och med 130508 ansluten till den nationella betygsdatabasen. Detta innebär att betyg utfärdade på Säffle Lärcenter från och med detta datum kommer att exporteras per automatik till UHR, betygdatabasen.