SäfflebostädeR AB

Välkommen till ett långsiktigt boende

Hyra lokal

Vad söker du?

Lediga lägenheter

Vad söker du?

Felanmälan

Anmärkning på bostaden

Säfflebostäder AB

Vi kan erbjuda ett stort antal lägenheter och radhus i Säffle kommun i varierande storlekar. När det gäller lokaler har vi ett brett utbud för butiksverksamhet och kontorslokaler.

Vill du ställa dig i kö kan du antingen registrera dig här på hemsidan eller kontakta Kundcenter. Vi hjälper gärna till med registreringen och svarar på övriga frågor om vilka lägenheter som kan kombineras med dina behov och önskemål.

Kontaktuppgifter till Säfflebostäder

Facebookflöde

Kontakt och felanmälan

Kontakta oss gärna om du har några frågor om oss eller våra bostäder och lokaler. Vill du kontakta någon speciell i vår personal hittar du direktnummer i menyn. Klicka på felanmälansknappen nedan vid felanmälningar.

Kollektivtrafik

Säffle har ett strategiskt geografisk läge där E45, E18 och järnvägen korsar kommunen. Vi är också mycket förskonade för långa bilköer vilket gör vardagen lätt och smidig.

För hyresgäster

Här hittar du värdefull information för dig som bor hos oss.

Utbud, lokaler och områden

Vi har ca 1350 stycken lägenheter i hela Säffle kommun. I Svaneholm, Värmlandsbro och Nysäter kan vi även erbjuda radhus. Klicka på knapparna för att komma till respektive område och se vilken fastighet som kan passa just dig.

Att söka ledigt boende

Här hittar du värdefull information för dig som ska söka lägenhet hos oss, från ansökan till kontrakt. Under Mina sidor kan du registrera dig och börja söka lägenheter. Se under  Vårt utbud för lokaler, seniorboende, parkeringsplats eller gästlägenheter/möblerade lägenheter.

Flytta till Säffle

Rikt kulturliv, vacker skärgård, bra skolor och positiv framåtanda. Funderar du på att flytta till Säffle? Låt oss hjälpa dig att hitta rätt!