Hyra lokal

Vad söker du?

Lediga lägenheter

Vad söker du?

Felanmälan

Anmärkning på bostaden

Säfflebostäder AB

Vi kan erbjuda ett stort antal lägenheter och radhus i Säffle kommun i varierande storlekar. När det gäller lokaler har vi ett brett utbud för butiksverksamhet och kontorslokaler.

I Säffle hittar du nya favoritplatser och träffar härliga människor. Här finns närhet till både centrum och friluftsliv!

Vill du ställa dig i kö kan du antingen registrera dig här på hemsidan eller kontakta Kundcenter. Vi hjälper gärna till med registreringen och svarar på övriga frågor om vilka lägenheter som kan kombineras med dina behov och önskemål.

Kontaktuppgifter till Säfflebostäder

Soldaten - Det bekymmersfria livet på plussidan!

Vi vet att det kan ta emot att lämna en bostad där du levt och skapat minnen under många år. Vi vill göra det lite enklare att ta steget genom att erbjuda en boendeform där trygghet, gemenskap och välbefinnande står i fokus.

Ladugårdsparken - Förverkliga drömmen om lantlivet

Här bor du i en unik natur- och kulturmiljö bland tallar, lövträd och öppna marker. En gemytlig plats där du kan varva ner, känna dig som hemma och må bra.

Facebookflöde

Kontakt och felanmälan

Kontakta oss gärna om du har några frågor om oss eller våra bostäder och lokaler. Vill du kontakta någon speciell i vår personal hittar du direktnummer i menyn. Klicka på felanmälansknappen nedan vid felanmälningar.

Kollektivtrafik

Säffle har ett strategiskt geografisk läge där E45, E18 och järnvägen korsar kommunen. Vi är också mycket förskonade för långa bilköer vilket gör vardagen lätt och smidig.

För hyresgäster

Här hittar du värdefull information för dig som bor hos oss.

Utbud, lokaler och områden

Vi kan erbjuda dig lägenheter och lokaler runtom i Säffle kommun, både i tätort och i landsbygd. Vi har även ett övrigt utbud med garage, laddplatser, gästlägenheter mm.

Flytta till Säffle

Rikt kulturliv, vacker skärgård, bra skolor och positiv framåtanda. Funderar du på att flytta till Säffle? Låt oss hjälpa dig att hitta rätt!