Bild
Kontakt

Chatta med oss!

Du hittar chatten som en knapp längst till höger på sidan; "Chatta med oss". På saffle.se kan du använda dig av chattfunktionen för att komma i direktkontakt med handläggare.

På vissa sidor finns det möjlighet att i chattfönstret välja en kategori som bäst motsvarar det som du vill prata om eller behöver hjälp med. Att välja rätt kategori underlättar för dig att komma i kontakt med den handläggare som har bäst kunskap inom det område som din fråga gäller.

Chatten kommer att vara öppen mellan 08.00-16.00 med lunchstängt 12.00-13.00 helgfria vardagar, med reservation för att vissa handläggare ibland behöver logga ut från chatten. Då kommer du istället kunna få svar på dina vanliga frågor och svar eller skicka ett meddelande till oss.

Offentlighetsprincipen

Den dialog du för med handläggaren är direkt och ingen annan kan följa den under tiden. Däremot sparas all text i chatten och du kan få den skickad till dig efter avslutad chat. Den blir då en offentlig handling som vem som helst kan begära att få läsa enligt offentlighetsprincipen.

Läs mer om offentlighetsprincipen här

Regler för chatt

Handläggaren som du har direktkontakt med är där för att hjälpa dig med ditt ärende och vi ber dig att använda ett vårdat språk. Vi efterfrågar en dialog med god ton och som håller sig till ämnet.

Vi accepterar inte

 • Kommentarer om etnisk tillhörighet, kön, sexuell läggning, politisk eller religiös tillhörighet om de saknar relevans i sammanhanget.
 • Rasistiska, främlingsfientliga eller sexistiska yttranden eller budskap.
 • Kommersiella budskap eller marknadsföring, erbjudanden om pengar eller gåvor.
 • Upphovsrättsligt skyddat material som du själv inte har skapat eller har rättigheterna till.
 • Uppmaningar till brott eller agerande som strider mot svensk lag.
 • Hot, trakasserier eller skvaller.

Vi förbehåller oss rätten att avsluta chatten vid överträdelse mot ovanstående regler.

Kontakt
 • Säffle kommun

  Säffle kommun

  Kommunledningskontoret

  0533-68 10 00

  Kanaltorget 1, Säffle

Senast uppdaterad • 2021-10-12