Kontakt

Validering

På Säffle Industricenter erbjuder vi kurser som validerar och certifierar kompetensnivåer inom flera områden.

Teknikcollege

Säffle Industricenter är en del av Teknikcollege Värmland som vill främja kompetensförsörjningen i regionen. Teknikcollege kvalitetssäkrar och certifierar utbildningar i nära samarbete med näringslivet vilket innebär att utbildningarna som Säffle Industricenter erbjuder matchar kraven som arbetsmarknaden har.

Läs mer om Teknikcollege Värmland Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Testcenter Industriteknik BAS

Vi är ett godkänd testcenter med utbildade och behöriga testledare för validering inom Industriteknik BAS. Industriteknik BAS är en branschgemensam valideringsmodell av grundläggande kompetens för arbete inom industriell produktion.

Läs mer om Industriteknik - BAS Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Testcenter Underhåll BAS

Vi är ett godkänt testcenter för validering inom Underhåll BAS. Detta innebär att vi har utbildade och behöriga testledare som använder en branschgemensam modell för validering av kompetens för produktionspersonal med underhållsansvar.

Läs mer om Underhåll BAS Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Testcenter Skärteknik - Grön nivå

Vi är ett testcenter för CNC Teknik 2017 med utbildade och behöriga testledare. Hos oss kan företag, yrkesverksamma eller studerande genomföra de teoretiska och praktiska prov som behövs för att validera och certifiera efterfrågad kompetensnivå.

Läs mer om Skärteknikcentrum Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och CNC Teknik 2017 - Grön nivå Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Testcenter Svets

Säffle Industricenter är ett testcenter för validering av svetskompetens. Vår testledare är behörig att validera teoretisk och praktisk kompetens för Svets SVART.

Läs mer om Svetskommissionen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

IW-utbildare

Vi är godkända att utbilda och validera internationella svetsare, IW, upp till rörnivå. Certifieringen av IIW (international insitute of welding) innebär att vi uppfyller höga krav gällande lärare, svetsutrustningen och kvalitetssystem i vår svetsutbildning. 

Läs mer om IIW Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt
Senast uppdaterad • 2022-12-14