Anne Aarts, Upgrid Experience, håller upp utmärkelsen Made in Säffle

Anne Aarts, Upgrid Experience, med utmärkelsen Made in Säffle

Kontakt

Upgrid Experience mottagare av Säffle kommuns utmärkelse Made in Säffle

Utmärkelsen Made in Säffle instiftades våren 2023 av Säffle kommuns näringslivsenhet med syftet att uppmärksamma personer, företag eller föreningar som bidrar till att göra Säffle känt i världen och sprider en positiv bild av vår kommun.

Utmärkelsen är ett led i arbetet med att marknadsföra Säffle som en attraktiv kommun att verka och bo i. Utmärkelsen är också kopplad till de värden som ligger till grund för Säffles platsvarumärke Länk till annan webbplats.. Första mottagare av utmärkelsen blev Säffleoperan.

Upgrid Experience i Stora Åtorp

I samband med invigningen av näringslivsenhetens nya lokaler vid Kanaltorget delades Made in Säffle ut för andra gången. De välförtjänta mottagarna var den här gången det nederländska paret Anne Aarts och Martijn Molenaar som driver Upgrid Experience, ett småskaligt och hållbart turismföretag i Stora Åtorp. Upgrid Experience lockar människor från när och fjärran som kommer till Säffle kommun för att uppleva och njuta av den magiska värmländska naturen.

Made in Säffle överlämnades av Säffles kommundirektör Ingemar Rosén. Ett stort grattis tillönskar vi Anne Aarts och Martijn Molenaar - både för utmärkelsen och för den positiva utvecklingen av företaget.

Vy över campingyta i skogen där ett stort tält har slagits uppFörstora bilden
Två personer som färdas i en roddbåt på en sjöFörstora bilden

Det är en ära för oss att ta emot den här utmärkelsen. Andra kommuner visade inte så stort intresse för våra idéer, men i Säffle var man öppna för idéerna och därför köpte vi fastigheten. Vi har haft över 250 husbilar hos oss på tre månader. Intresset har exploderat och vi har många planer på att utveckla verksamheten, sade Anne Aarts

Utforska Säffles platsvarumärke
Mer att uppleva och göra i Säffle kommun
Kontakt
 • Pia Proper

  Näringslivschef

  Kommunledningskontoret

  0533-68 10 22

  Kanaltorget 2A, Säffle

 • Näringslivsenheten

  Näringslivsfrågor

  Kommunledningskontoret

  0533-68 10 22

  Kanaltorget 2A, Säffle

Senast uppdaterad • 2023-08-28