50-metersbassängen i Säffle simhall
Kontakt

Högt tryck i Säffle simhall

Just nu är det högt bokningstryck i Säffle simhall. Under en treveckorsperiod (vecka 7,8 och 9) har hela sju simklubbar valt att förlägga sina simläger i Säffle simhall.

Utöver simlägren genomförs också simhallens ordinarie bokningar, däribland simundervisning för skolor, friskvård och reumatikerrehabilitering under dagtid samt Wedive och Säffles Åmåls och Arvikas simföreningar under kvällstid. Babysim, simskola och vattenträning hålls också löpande.

Det är jätteroligt att så många vill komma till oss och utnyttja vår fina anläggning. Detta medför så klart också att det kommer vara lite trängre än vanligt i simhallen dessa veckor, säger Josefin Jonsson, gruppledare på Säffle simhall

Simhallspersonalen hälsar att allmänheten alltid kan ringa simhallens reception (0533 - 68 18 28) i förväg för att höra hur det ser ut med bokningar och plats i de olika bassängerna.

Det höga bokningstrycket inom lägerverksamheten medför också att simhallen inte har möjlighet att lägga i vattenhinderbanan under sportlovet vecka 9.

Om Säffle simhall

 • Säffle simhall invigdes i december 2019 och är en av de modernaste simanläggningarna i Sverige. Här finns 50-metersbassäng, relaxavdelning, varmpool och mycker mer.
 • Säffle simhall är tillgänglighetsanpassad för att alla oavsett funktionshinder ska känna sig välkomna och på ett tryggt sätt kunna nyttja anläggningen.
 • Simhallen ligger centralt i Säffle med närhet till motions- och skidspår, bowlinghall, idrottshallar, pistolskyttehall och gym.
Till simhallens webbplats
Bild
Kontakt
 • Säffle simhall

  Tegnérgatan 20, Säffle

  Teknik och fritid Säffle-Åmål

  Kassa och badvakt
  0533-68 18 28 eller 0533-68 18 26

  Tegnérgatan 20, Säffle

 • Martin Ekelund

  Driftledare sim- och sporthall

  Teknik och fritid Säffle-Åmål

  0533-68 17 50

  Tegnérgatan 20, Säffle

Senast uppdaterad • 2023-02-09