Bild
Kontakt

Säffles egenskaper

Många platser liknar varandra men varje plats har en själ och ett DNA. Säffles egenskaper vägleder oss i kommunikationen.

Familjär

I vårt värmländska DNA är det varma, glada och välkomnande vår tydligaste egenskap. Och på ett sätt kanske det är den finaste egenskapen en plats kan ha idag. Med båda fötterna på jorden och på
någon av alla dialekter eller språk som talas på vår plats idag, hälsar vi just dig välkommen till Säffle.

Rymlig

Behöver du mer svängrum i ditt liv? I Säffle har vi 2498 kvadratkilometer svängrum i form av energigivande natur. Men vi är också en plats som ger utrymme för stora idéer. Vi ser möjligheter och värdesätter rymligheten, öppenheten och prestigelösheten.

Cirkulär

Kanske är det vårt ursprung i skogen intill vattnet och koppling till en av Sveriges främsta råvaror som format vår plats i en hållbar anda. Vi pratar gärna cirkularitet och har en hel drös med företag som genom sina produkter bidrar till en bättre värld. Kommunens vision är att leda hållbar utveckling – kom så ska vi berätta hur!

Modig

I Säffle har vi ofta gått vår egen väg. Det har inte alltid varit enkelt, men vi kan intyga att livet blir lite mer spännande när man omger sig av modiga människor och satsningar. Det kan vara så att ihärdighet smittar av sig och vi hoppas att du vill komma hit och bli en del av vårt mod. Inte en dag utan framsteg, som vi säger här i Säffle. Välkommen!

 

Kontakt
 • Erika Andersson

  Projektledare, kommunikatör

  Kommunledningskontoret

  0533-68 13 23

  Forskningsvägen 1, Säffle

 • Caroline Fröling

  Kommunikationsansvarig

  Kommunledningskontoret

  0533-68 13 24

  Kanaltorget 2A, Säffle

Senast uppdaterad • 2023-01-09