Bild
Kontakt

Vill du ha ett sommarvikariat som ger dig chansen att påverka andra människors vardag till det bättre?

Ett arbete hos Säffle kommuns socialförvaltning innebär att du möter människor som behöver din hjälp, ditt stöd och ditt engagemang. Nu söker vi sommarvikarier till flera av våra verksamheter.

Ett sommarvikariat inom socialförvaltningen ger dig chansen att varje dag påverka andra människors vardag till det bättre. Vilken verksamhet du än väljer, ska du kunna bemöta människor på ett bra sätt och tycka om att ge stöd, hjälp och omtanke.

  • Klicka på de tre punkterna längst ner till höger för att aktivera textning

Sommarvikarier till Funktionsstöd

Som vikarie inom Funktionsstöd arbetar du med att möjliggöra för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt.

Att arbeta med människor med olika funktionsnedsättningar är ett brett, roligt och utmanande arbete som ställer stora krav på engagemang, bemötande, samarbete och uthållighet.

I dina arbetsuppgifter ingår att ge stöd och god omsorg i alla vardagliga situationer.

Läs mer och ansök

Sommarvikarier till Vård och omsorg

Som sommarvikarie kommer du att ge omvårdnad, stöd och service till människor som är beviljade insatser enligt socialtjänstlagen samt utföra arbetsuppgifter inom hälso- och sjukvårdslagen. Du kommer tillsammans med andra professioner att stödja och hjälpa människor till ett värdigt liv och välbefinnande utifrån deras egna förutsättningar.

Arbetet passar dig som tycker om förändring, utmaning och att se möjligheter istället för problem.

Läs mer och ansök

Sommarvikarier till Socialpsykiatrin

Brinner du för att arbeta med människor inom socialpsykiatri och missbruksområdet? Vår målgrupp är vuxna personer med psykisk ohälsa, missbruksproblematik, samsjuklighet och/eller neuropsykiatrisk funktionsvariation.

Arbetet är mycket omväxlande och stimulerande och kräver förmåga att kunna arbeta flexibelt och självständigt.

Läs mer och ansök

Är du inte 18 ännu? Testa våra sommarjobb!

Nu söker vi dig som fyllt 17 år och är nyfiken på ett omväxlande arbete där du samtidigt får möjlighet att göra skillnad för människor som behöver stöd och hjälp.

Du får chansen att varje dag påverka andra människors vardag till det bättre. Här möter du människor som behöver din hjälp, ditt stöd och ditt engagemang.

Läs mer och ansök
Kontakt
  • Säffle kommun

    Säffle kommun

    Kommunledningskontoret

    0533-68 10 00

    Kanaltorget 1, Säffle

Senast uppdaterad • 2024-03-12