Bild
Kontakt

Vi uppmärksammar patientsäkerhetsveckan – träffa representanter från Region Värmland och kommunen

Patientsäkerhetsveckan äger rum under vecka 38. Med anledning av detta kommer Säffle kommun och Region Värmland finnas på plats vid Säffle bibliotek onsdag 20 september. Kom gärna och träffa våra representanter och bidra med dina erfarenheter av vård och omsorg i Värmland.

Söndag den 17 september infaller den internationella patientsäkerhetsdagen som har initierats av Världshälsoorganisationen, WHO. I samband med den arrangeras en patientsäkerhetsvecka gemensamt av Region Värmland och Värmlands alla kommuner.

Temat är Patienten som medskapare för en säker vård. Under veckan hålls digitala seminarier för vård- och omsorgspersonal och fysiska möten med invånare runt om i länet.

I år uppmärksammas särskilt patienters och närståendes roll för en säker vård.

Förstora bilden
Förstora bilden

Vi vill gärna ha dialog och samtidigt samla in människors erfarenheter av mötet med vård och omsorg i Värmland. Berättelserna vill vi ha som underlag för hur vi tillsammans kan utveckla patientsäkerheten i länet. Vi kommer också att prata om vad du som patient och närstående kan göra för att din vård ska bli ännu säkrare, säger Charlotta Nelsson, regionchefläkare och samordnare för patientsäkerhetsveckan

Värmlänningarna bjuds därför in för att träffa representanter för vården i Värmland, där det finns möjlighet att dela med sig av sina erfarenheter. I Säffle kan du träffa representanter från både Region Värmland och Säffle kommun vid följande tillfälle:

  • Dag: onsdag den 20 september
  • Tid: klockan 14–16
  • Lokal: Säffle bibliotek

Varmt välkommen!

Läs mer och se alla tider för träffar
Kontakt
Senast uppdaterad • 2023-09-13