Bild
Kontakt

Information till dig som är vårdnadshavare till barn i grundskolan

Barn- och utbildningsförvaltningen inför digitalt samtycke för vaccination via elevhälsoportal. Här kan du läsa mer om vad det innebär.

För att kunna vaccinera ditt barn i skolan behöver vi ditt samtycke. Tidigare har du fått hem en pappersblankett som du och barnets andra vårdnadshavare ska fylla i och skriva under. Den här terminen kommer vi att ändra vårt sätt att inhämta samtycke. Istället för en pappersblankett kommer du att fylla i information och lämna samtycke via vår elevhälsoportal.

Du behöver inte tänka på att själv logga in och se om det finns ett samtycke att skriva under utan du kommer att få ett mejl med en länk till inloggningen när det är dags! Du kommer att logga in med ditt Bank-Id. Tänk på att båda vårdnadshavare måste logga in och skriva under samtycket för att det ska vara giltigt.

Har du några frågor?

Om du har några frågor eller funderingar tar du kontakt med ditt barns skolsköterska. För kontaktinformation, se saffle.se/grundskola Länk till annan webbplats. och välj den skola ditt barn går på.

Elevhälsans elevportal
Kontakt
  • Barn- och utbildningsförvaltningen

    Barn- och utbildningsförvaltningen

    Barn- och utbildningsförvaltningen

    0533-68 19 90

    Sundsgatan 1 B, Säffle

Senast uppdaterad • 2022-09-14