Bild
Kontakt

Information till vårdnadshavare med barn i grundskoleverksamhet

Nu är det extra viktigt att du som vårdnadshavare har aktuella kontaktuppgifter registrerade i IST Administration. Detta med anledning av att det görs utskick gällande Covid-19 med information om hur du som vårdnadshavare med barn i någon av våra grundskoleverksamheter påverkas.

Vi påminner därför om att logga in i IST Administration för vårdnadshavare och se till att du har en e-post angiven, eller att den e-post du angivit sedan innan är aktuell. Inloggningen till IST Administration för vårdnadshavare hittar du på vår e-tjänsteportal under Grundskola. Klicka här för att komma till e-tjänstportalen. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Förutom att skicka ut information via e-post håller vi också vår informationssida kring Covid-19 för förskola och grundskola uppdaterad efter de senaste riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten. Där kan du bland annat läsa om vad som gäller vid återgång till förskola och skola vid symptom och vad som gäller kring hushållskontakter. Klicka här för att komma till informationssidan.

Barn- och utbildningsförvaltningen

Senast uppdaterad • 2020-12-08