Kontakt

Ledarstipendiater 2019 har utsetts

Torsdagen 19 december korades de två ledarstipendiater som nominerats för året 2019. Vinnarna blev Anneli Persson, Move it, Säffle Dansförening och Tommy Hedlund, BMS Åminton med följade motiveringar:

Anneli Persson, Move it, Säffle Dansförening

Anneli Persson personifierar den entusiastiska eldsjälen. Den tid hon lägger ner helt ideellt är ovärderlig för föreningen.

Anneli Persson har under 10 år gjort sig känd som en drivande kraft i föreningen. Hon är ordförande sedan år 2015.

Anneli har förmågan att se både stora och små. Hon får dom att känna sig hemma hos Move it oavsett utvecklingsnivå. Anneli sätter barnet i centrum. Hon vägleds av en stark känsla för att alla ska få synas.

Anneli är också starkt engagerad i föreningens lägerverksamhet på sommaren med allt som ska ordnas i samband med lägren. Föreningen har 92 aktiva medlemmar mellan 7-18 år.

Teknik- och fritidsnämnden Säffle-Åmål vill genom sitt val markera att Anneli Persson, Move it, Säffle Dansförening är en synnerligen värdig mottagare av Säffle kommuns ledarstipendium 2019.

Tommy Hedlund, BMS Åminton,

Tommy Hedlund är en eldsjäl och engagerad ungdomsledare och ordförande i föreningen. Tommy började sin ledarbana redan för 47 år sedan. Han har därefter oförtrutet fortsatt sin uppgift att se till att badminton är roligt för barn, unga och vuxna utövare.

BMS Åminton har på Tommys initiativ under 2019 startat upp verksamhet för barn och unga i Säffle samt badminton för vuxna på fredagskvällar.

Tommy Hedlund är också engagerad som ordförande i Bohuslän-Dals Badmintonförbund.

För Tommy är ingenting omöjligt och han ställer alltid helhjärtat upp och med stort engagemang brinner för föreningen och badmintonsporten.

Teknik- och fritidsnämnden Säffle-Åmål vill genom sitt val markera att Tommy Hedlund, BMS Åminton är en synnerligen värdig mottagare av Åmåls kommuns ledarstipendium 2019.

Senast uppdaterad • 2020-01-09