Kontakt

Unika utbildningar för småföretag som vill växa

Nu har du chansen att göra dig själv och ditt företag mer konkurenskraftigt. Genom Handelskammarens projekt Affärskraft Värmland kan du höja kompentesen inom företaget och öka era möjligheter att växa.

Affärskraft Värmland är ett kompentesutvecklingprojektsom vänder sig till dig som äger eller arbetar på ett företag med upp till 9 anställda, med säte i Värmland län. Projektetdrivs av Handelskammaren Värmland, i samverkan med de värmländska kommunerna, Inova och Almi.

Skräddarsydda utbildningar
Företag som deltar erbjuds en utbildning per anställd.Utbildningarna är skräddarsydda för solo- och mikroföretag och 2-3 arbetsdagar långa. Du kan välja mellan försäljning,ledarskap, marknadsföring, ekonomi och Officepaketet. Innan utbildningen får du också delta i en företagsanalys för att identifiera vilka utbildningar som företaget har störstnytta av. Kostnaden att delta är låg. Soloföretag betalar endast 1000 kronor och mikroföretag 2000 kronor för alla anställda!

Bevisad effekt
Affärskraft Värmland har genomförts en gång tidigare,2010-2013. 49 procent av företagen som deltog ökade sin omsättning och 29 procent ökade sin avlönadearbetstid.Ta chansen, öka din konkurrenskraft och ge ditt företag rätt förutsättningar att växa!

Hör av dig till Mats Ögren på Handelskammaren så berättar han mer!
Mats nås på: 072-729 93 57 eller 054-22 14 80.

Här hittar du pdf med information om utbildningar för tillväxt , 148.7 kB, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad • 2019-11-21