Kontakt

Sanna Lundell föreläser om medberoende

Sanna Lundell föreläser i Säffle - onsdag 7 oktober kl 19:00, Medborgarhuset

"Sommarens vackraste och mest berörande sommarprat”

Så skrev kritikerna om Sanna Lundells såväl gripande som upplyftande och inspirerande sommarprogram tidigare i år. Sanna Lundell är journalisten med stort samhällspatos som legat bakom den hyllade TV-serien Djävulsdansen, om att leva i medberoende, och som under 2015 har släppt en bok med samma namn.

Med boken Djävulsdansen – en bästsäljande succé bland både läsare och recensenter – vill Sanna Lundell att samhället ska börja prata lika öppet om beroendesjukdomar och psykiatriska diagnoser som man gör om cancer. Sanna Lundell är dotter till Ulf Lundell och särbo med Mikael Persbrandt, och har lång erfarenhet av att leva med missbruk i familjen. I dag har hon lärt sig att hantera problemen, och om detta – viljan att kunna stå på egna ben, att vara en egen människa obunden av de starka männen i hennes liv - och mycket annat berättar hon i sin föreläsning. Hon blandar fakta med humor, goda råd och vägledning.

Sanna Lundell har varit omtyckt och omdebatterad kolumnist i Aftonbladet och drivit en av Sveriges mest populära bloggar. Hon är programledare för TV3:s program Dokumentär, och har även arbetat med samhällsprogrammen Sanning och konsekvens med Robert Aschberg och Stalkers med Hasse Aro. För det sistnämnda programmet vann Sanna Lundell Kristallen för bästa fakta- och aktualitetsprogram. Hon har vunnit Guldpennan och blivit utsedd till Årets mamma.

Om föreläsningen

Djävulsdansen - så blir man fri från medberoende
Sanna Lundell om medberoende, livsglädje och kvinnlig frigörelse.
Medborgarhuset, onsdag 7 oktober kl 19.00
Entré 120 kr. Biljetter köpes på Medborgarhuset tfn 0533-68 16 00, Ticnet.se eller vid entrén i mån av plats.
Information om anhörigstöd och alkoholpolikliniken finns på plats liksom bokbord med tips på relaterad läsning.
Arrangör: Säffle kommun Kulturförvaltningen och Socialförvaltningen

Kontakt
Senast uppdaterad • 2019-12-09