Kontakt

Socialförvaltningen söker kontaktpersoner - en medmänniska och vän!

Kontaktpersonens främsta uppgift är att vara medmänniska och vän! Runt omkring oss lever idag människor som är i behov av stöd och hjälp till sociala kontakter.

Det är här Du kommer in i bilden. Kontaktpersonen anpassar sig efter sökandes önskemål och intressen, det kan exempelvis innebära promenader på stan eller naturen eller bara sitta ner och dricka en kopp kaffe och samtala kring det som ligger i den sökandes intressen.

Som kontaktperson bidrar Du till att öka livsglädjen och ge större socialt nätverk för en person som är i behov av gemenskap.

Socialförvaltningen i Säffle kommun söker nu personer över 18 år, både män och kvinnor för uppdrag som kontaktpersoner. Du får information om ett uppdrag innan det påbörjas. Vi lägger även upp en introduktion som passar både kontaktpersonen och den sökande.

Tiden som krävs av Dig som kontaktperson är ca 8 timmar per månad. Du får ersättning i form av ett arvode och en summa för Dina omkostnader.

Är du intresserad, hör av Dig till ansvarig enhetschef och berätta lite om Dig själv och Dina fritidsintressen. Detta med anledning av att se om Dina intressen kan passa ihop med den som behöver Din hjälp.

Du kan också skicka Din ansökna till Säffle kommun, Socialförvaltningen, 661 80 SÄFFLE. Märk Din ansökan med "Kontaktperson"

Kontakt
  • Marie Edling

    Avdelningschef funktionsstöd

    Socialförvaltningen

    0533-68 17 41

    Järnvägsgatan 13, Säffle

Senast uppdaterad • 2019-12-09