Kontakt

Säffle kommuns ledarstipendiat 2014

Varje år delar Säffle kommun ut ett ledarstipendium till en person som har tagit initiativ till god verksamhet och på ett förtjänstfullt sätt verkat inom en föreningen.

Teknik- och fritidsnämnden har utsett 2014 års ledarstipendiat, och det blev Nils Liedberg Säffle Simsällskap, med följande motivering:

"Nils Liedberg är en engagerad tränare. Under åren 1988-2001 och från år 2007 och fram till idag är Nils huvudansvarig för Säffle Simsällskaps framgångsrika tränings- och tävlingsverksamhet.

Det ingår i tränaruppdraget att ha översyn på alla träningspassen, god kontakt med de andra tränarna, simmarna, föräldrar och föreningen för att ge ungdomarna de bästa förutsättningarna för simidrotten.

Det som är mest utmärkande hos Nils är relationen till ungdomarna. Han är inte bara idrottstränare utan också en klok vän som ungdomarna anförtror sig till. En positiv egenskap är att han lyssnar med stort tålamod, ger råd om det så önskas och hjälper dem att lösa sina livspussel.

Teknik- och fritidsnämnden Säffle-Åmål vill genom sitt val markera att Nils Liedberg, Säffle Simsällskapär en synnerligen värdig mottagare av Säffle kommuns ledarstipendium 2014."

På bilden ses Nils Liedberg till vänster, och till höger Åmåls kommuns ledarstipendiat Thore Jansson, Tösse IF.

Senast uppdaterad • 2019-11-22