Kontakt

Blivande entreprenörer inspirerades

Tillsammans med alla kommuner i Värmland arrangerade projektet det Företagsamma Värmland sex seminarium som uppföljning av Starta företag-dagen. Seminarierna vände sig till dem som funderar på att starta ett företag eller precis har hunnit starta. I Säffle arrangerades ett frukostmöte i Sillvénska Villan den 18 september, och ett 15-tal nyfikna blivande entreprenörer samlades för att få inspiration från en panel bestående av entreprenörer som redan tagit steget till eget företag, Sandra Olsson från Sandras Skönhet och Hälsa, Sanna Jonsson från Butik Meey och Christian Paulsson från Noboxsolutions delade generöst med sig av sina tips för att lyckas som entreprenör.

Sandra Olsson, Sanna Jonsson och Christian Paulsson delade med sig av sina erfarenheter av entreprenörskap. Foto: Det företagssamma Värmland

På plats fanns också en rad "möjliggörare" i form av representanter från Arbetsförmedlingen, Almi, IFS, Communicare, Drivhuset, Skatteverket och kommunens landsbygdsutvecklare för att svara på deltagarnas frågor och berätta om all stöttning som finns att få för den som vill starta ett eget företag.

Ina Forsberg intervjuar Caroline Danielsson och Bengt Larsson som båda hjälper entreprenörer i Säffle med rådgivning.

Foto: Det företagssamma Värmland

Senast uppdaterad • 2019-11-27