Ställplatser

Vill du ha nära till stadsliv och utmärkta restauranger eller Vänern, badplatser och naturens lugn?

Mitt i staden eller invid Vänern?

Bo nära Byälven i Nysäter på ställplatser i lugn och vacker natur där du även kan lägga till med båt. Vid Medborgarhuset i Säffle, mitt i centrum, har du nära till butiker, restauranger och caféer.

Upplev Vänern vid härliga Duse Udde och Ekenäs. Stanna till, ät och fika på restauranger, ge dig upp en avkopllande vandring eller ta ett svalkande dopp i Vänern.

Nysäters Gästhamn

En populär plats i fina Nysäter. Här har du nära till affär, lekpark, bad, sommarcaféer och sevärdheter som Värmlands Vikingacenter och Gillberga Hembygdsmuseum. 20 ställplatser för husvagn och husbil med tillgång till el, vatten, wc, septitömning, sopstation.

Lågsäsong: 18/4 -30/5, 5/9 -23/10 betalning via Swish.

Högsäsong: 31/5 -4/9. Vid bra väder kan öppettiden förlängas ytterligare. Betalning kontant i samband med städningen på plats, eller via Swish - se anvisningar i hamnmagasinet. Hamnvärd sommarsäsong: Föreningen Vikingaleden 0533-303 20 / +46 (0)73-0394995 och hamnkapten +46 (0)76-6315723.

Taxor och tömning

Ställplats Medborgarhuset

I centrala Säffle vid Medborgarhuset finns 8 ställplatser med el på parkering nära E45:an för husvagn och husbil. Trafikbruset hörs ganska väl beroende på hur mycket tung trafik det är. Något sluttande parkering. Notera. Ställplatserna kan stängas av vid större arrangemang och evenemang!

För priser, säsongstider och betalningsinformation se affisch vid ställplatsen och i Säffle gästhamn. Betalning via Swish eller i Säffle Simhall. Ingen tillgång till dusch och toa under lågsäsong. Vi hänvisar till Säffle simhall för dusch och toalett.

För frågor, vänligen kontakta kundtjänst via mail Teknik och Fritid eller ring Kundservice på 0533-68 17 50.

Taxor och tömning

Ställplats Ekenäs

Längst ut på Värmlandsnäs finns en härlig gästhamn, familjär camping, ställplatser, lekplats och restaurang med härlig vy över Vänern. I caféet kan du köpa enklare fika och glass. Vandra i skärgårdsmiljö, cykla och paddla kajak. Notera! Det kan vara dålig mottagning, får du inget svar när du ringer, skicka sms.

Ekenäs Gästhamn

First Camp Duse Udde

En välskött camping med strålande läge vid Vänerns strand. Vandra, cykla, bada, här finns barnvänliga sandstränder, mysiga klippor och liten badplats där hundar kan få svalka sig. Vandringsleder runt om och i området och MTB-leder. Stora gräsytor för lek och aktiviteter som bollsport, minigolfban.

First Camp Duse

Ställplats Flå

Från Flå har du nära till centrum med affärer, caféer, restauranger och lekparker. 10 ställplatser med el. Grusplan. I gästhamnen finns minigolf, WIFI, sommarcafé, grillplats med mera samt tillgång till dusch under högsäsongen.

För priser, säsongstider och betalningsinformation se affisch vid ställplatsen och i Säffle gästhamn.
Betalning via Swish. Ingen tillgång till dusch och toa under lågsäsong. Vi hänvisar till Säffle simhall för dusch och toalett.
För kontakt före säsong: Ronny Andersson 0533-68 10 27.
Från midsommar tel: +46 (0) 76-63 15 723.

Taxor och tömning
Säffle Gästhamn

Säffle simhall

För dig som kommer med husvagn och husbil före eller efter säsong och vill ha tillgång till dusch och toalett är Säffle simhall ett bra alternativ. Här kan du både motionera och relaxa!

Säffle simhall