Bild
Kontakt

Säffle Turistinformation

I Säffle finns ett sjudande kulturliv, stora fritidsmöjligheter, hänförande naturupplevelser, god och närproducerad mat - och mycket mer!

Covid -19. På grund av rådande läge och nya restriktioner nås vi endast på telefon och mejl, varje vardag från kl. 9.00 - 17.00 med reservation för ändringar, möten etc. Detta gäller till och med den 18 april.

Vill du hämta kostnadsfria broschyrer och kartor, kontakta oss på telefon eller mejl så skickar vi materialet via brev.
Telefon: 0533- 68 10 10. Mail: tourist@saffle.se
Vi nås via telefon och mail: måndag - fredag kl. 9.00 - 17.00. Med reservation för ändringar.

Vill du ut och vandra? För vandringsleder med kartor för nedladdning eller utskrift se Vandra i Säffleöppnas i nytt fönster

Hos oss kan du som besöker Säffle, är på genomresa eller bor i vår kommun och stad få information om vad du kan se och göra. Vi säljer fiskekort, Glaskogskort, kartor, kulturarvskort samt broschyrer och kartor som är gratis. Sök gärna information på vår webb om vandrings- och cykelleder, sevärdheter, evenemang, shopping och mat- & caféställen och mycket mer.

Säffle Turistinformation är medlem i Visit Värmland.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Parkering för personbilar finns på Hamngatan, Kungsgatan och några platser längs gatan vid turistinfomationen. Nära turistinformationen finns också parkering för rörelsehindrade.

För dig som kommer med husbil, husvagn finns parkering på Kungsgatan och vid Medborgarhuset. Att parkera vid turistinformationen med t.ex. husbil är inte tillåtet då det blir ett hinder i trafiken vilket kan medföra böter.

Kontakt
  • Säffle Turistinformation

    Säffle turistbyrå

    Kommunledningskontoret

    0533-68 10 10

    Västra Storgatan 3, Säffle

Senast uppdaterad • 2021-04-01