Bild
Kontakt

Ekenäs

Längst ut på Värmlandsnäs ligger Ekenäs, det populära besöksmålet vid Vänerns strand. Bo, ät gott, vandra, hyr cykel och kajak vid Vänern.

Välkommen till vackra Ekenäs. Upplev den vackra naturen, vandra, ta en cykeltur, hyr kajak och paddla ut på Vänern eller cykel för tur i omgivningarna. Ät god mat på restaurangen vid Vänerns strand. Bordsbokning. Fika gott i det lilla caféet vid bryggan. Obs! Det är lite dålig mottagning ute på Ekenäs. Maila eller skicka meddelande på messenger för att boka eller få information. För nyheter och mer information se webb och Facebook. https://www.restaurangekenas.se/ Länk till annan webbplats.
https://www.facebook.com/restaurangekenas/ Länk till annan webbplats.

Ät gott på Restaurang Ekenäs med härlig vy över Vänern

Familjär och populär camping, tälta, bo i husvagn, husbil eller hyr en stuga. Servicehus finns på området. För nyheter, mer information och bokning se webb och Facebook. https://www.restaurangekenas.se/stugor/ Länk till annan webbplats.
https://www.facebook.com/restaurangekenas/ Länk till annan webbplats.

Gästhamnen välkomnar dig som kommer sjövägen. Här finns det 25 platser att lägga till vid. För mer information se webb och Facebook. https://www.restaurangekenas.se/gasthamn/ Länk till annan webbplats.
https://www.facebook.com/restaurangekenas/ Länk till annan webbplats.

Välkommen till Ekenäs gästhamn och camping

På Ekenäs har du möjligheten till att tanka din båt eller bil. Det finns både bensin och diesel, notera att det endast är vägdiesel samt att priset är något högre än vad standardpriset är. Sjömacken ägs av privat entreprenör.

Välkommen till Ekenäs gästhamn och camping

Boka in övernattning i mysiga fritidshus på RelaxRanch som ligger 2, 5 km från Ekenäs och Vänern. Bo i en stuga för två, större för hela familjen. RelaxRanch erbjuder olika inomhus- och utomhusaktiviteter för barnfamiljer. Hela familjen kan roa sig i lekladan en regnig dag. Kubbspelet är populär fritidsaktivitet på ljumma sommarkvällar. Hyr motorbåt och prova lyckan med fiske i Vänern. Läs mer på webb och följ gärna på Facebook för uppdateringar.
https://relaxranch.com/  Länk till annan webbplats.
https://www.facebook.com/RelaxRanch-300030653979995/ Länk till annan webbplats.

Bo i stuga med närhet till Vänern

På väg ut till Ekenäs kan du handla hos Botilsäters Lanthandel. Förutom dagligvaror finns här ett mysigt café med gofika, kulglass, smörgåsar, sallader m.m. Bredvid finns också en loppis. För öppettider och uppdateringar se webb och Facebook.
https://botilsaters-lanthandel.business.site/ Länk till annan webbplats.
https://www.facebook.com/botilsaterslanthandelab/ Länk till annan webbplats.

Välkommen till Botilsäters Lanthandel
Kontakt
  • Säffle Turistinformation

    Säffle Turistinformation

    Kommunledningskontoret

    0533-68 10 10

    Västra Storgatan 3, Säffle

Senast uppdaterad • 2020-08-06