I Naturbyn kan du bo i olika stugor som denna timrade husbåt som ligger i den spegelblanka sjön med en kanot intill husbåten.
Kontakt

Unika boenden

Bo i trädkoja i trädtopp, på husbåt eller stugor i Naturbyn. Upplev naturens tystnad - här finns inget wifi eller el. Vid Vänerns kant ligger Paradisets SPA ett "hideaway" med stugor nära vattnet. Njut av bad, skäm bort dig med spabehandling. Lurö Gästhärbärge ligger mitt i Vänern. Övernatta och upplev magiska solnedgångar och stjärnklara nätter med rofylld stillsamhet. Bo på RelaxRanch i induviduellt inredda stugor med med närhet till Vänern.

Njut av stillheten i Naturbyn - stanna över en natt! Sov gott högt bland trädtopparna, gungas till sömns på vattnet på husbåten eller boka familjestuga.

Naturbyn - ett unikt boende! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Njut av stillheten - stanna över en natt! Sov gott högt bland trätopparna, gungas till sömns på husbåten eller bo i timrade fyrbäddsstugor. Koppla av njut av allt det sköna runt om dig, vattnet, skogen, växter och djur. Naturbyn bryr sig om mänsklighet och natur, allt du ser och berör är 100% organiskt, handbyggt, lokalt producerat och hållbart! Ingen WIFI och ingen el! Bada i vedeldad badtunna och ta ett uppfriskande dopp i sjön. Du lagar din middag på öppen eld, i stenugnen eller på vedspisen. Gemensamt utekök, kylskåp och kallkälla med dricksvatten. Boka redan idag, du kan också köpa ett presentkort till dina nära och kära. Varmt välkommen!
För bokning och information se webb. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.  Följ Naturbyn på Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Paradisets SPA är ett unikt "hideaway" på en ö med landförbindelse i Vänern. En fridfull plats för avkoppling, för dig själv eller i gemenskap med vänner.

Paradisets Spa & Konferens Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ett unikt "hideaway" på en ö i Vänern med landförbindelse. Boende i stilrent inredda stugor, bara några meter från eller direkt vid Vänern. Boka in fridfull avkoppling, för dig själv eller i gemenskap med vänner. Konceptet riktar sig främst till dig som vill ta hand om dig själv. Du har tillgång till ett boende med komplett kök och kan därmed ta med egen mat och dryck. Frukostbricka kan erbjudas. Är ni är ett sällskap på sex personer eller fler kan lunch, två- eller trerätters bokas, ta kontakt med Paradisets Spa. Endast tidsbokning!
För priser och mer information se webbsida klicka här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

På mindre än en timme med båt hittar du en plats där vattnet möter himlen, Lurö. Lurö skärgård ligger mitt i Vänern, cirka sju sjömil från Värmlandsnäs i norr och Kållandsö i söder.

Lurö Gästhärbärge & Krog Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lurö Gästhärbärge & Krog är ett paradis för själen. Boka övernattning och upplev magiska solnedgångar, stjärnklara nätter med rofylld stillsamhet efter en dags aktiviteter. Bo i fyr, stugor eller sjöbod, oavsett vad du väljer får du njuta av skärgårdens lugn, långt från det dagliga livet. På Lurö Krog äter du god mat med rätter av lokala produkter som fisk från Vänern, svamp, grönsaker och bär från Lurö. Vill du göra något extra? Hyr bastuflotten "Mysingen", med bastukåta vedeldad bastu, badtunna och grillkåta med pentry för enkel matlagning. Du kan hyra enbart bastubad och tillgång grillkåtan eller hela flotten. Vi lagar gärna till en bastusupé som ni hämtar med från köket. För mer information se vår webb. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Boende med närhet till Vänern på RelaxRanch. Bo i Björn- eller Älghuset, Vargstugan eller Murmeldjurstugan. Upplev ett äventyr, boka en båttur med guide och övernatta under öppen himmel på en ö i Vänern.

RelaxRanch Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bo i charmiga och personligt inredda stugor, 3 km från Ekenäs gästhamn. Omgivna av skog, hittar du fem stugor, var och en med individuell inredning och sin egen charm för; familjen, förälskade par eller naturälskare. Upplev ett äventyr, boka en båttur och övernatta under öppen himmel på en ö i Vänern. Boka en fisketur med guide eller hyr en båt och åk ut på sjön på egen hand. Vill du ha lite stillsammaren aktivitet, du kan boka ett yogapass med Ilvy medan barnen leker i ladan eller spela pingis. Allt detta och mer gör RelaxRanch till en plats där alla känner sig lyckliga och har skoj. Välkommen! För mer information klicka på länken här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt
  • Säffle Turistinformation

    Säffle Turistinformation

    Kommunledningskontoret

    0533-68 10 10

    Västra Storgatan 3, Säffle

Senast uppdaterad • 2022-04-01