Text

Boende


Sov gott i Säffle!

Hitta ditt favoritställe i Säffle! Bo vid Vänern eller på en skärgårdsö, i staden, i de härliga bygderna och skogarna, ja varför inte i en trädtopp eller på en husbåt? Vad det goda livet är bestämmer du!


Ett urval

Gästhamnar

Välkommen till våra gästhamnar! Lägg till i Säffle centrummed nära till restauranger och caféer i vackra kanalområdet. Ta en promenad och utforska Nysäter, här har du affär, badplats, sommarcafé och sevärdheter i närområdet. Vid Duse Udde och Ekenäs finns det fler anledningar att stanna till; ät och fika gott på restaurang, vandra i naturen, ta ett dopp i Vänern.

Herrgård

Krokstad Herrgård ligger vid Byälvens utlopp i Vänern. I köket skapas det fantastiska måltider som blir till minnesvärda smakupplevelser. Ta med vänner och familj på en härlig weekend med maten i fokus. Boka paketet Cookalong och lär dig kökets hemligheter. Fler paket hittar du på deras webb

Hotell

First Hotel Royal ligger i hjärtat av Säffle. Här har du nära till restauranger, SäffleOperan, shopping och vackra promenadstråk längs Byälven. Hotellet passar lika bra för weekendresor som affärsresor. Från Säffle Rececentrum är det ungefär 8 minuters promenad till hotellet.

Unika boenden

Bo i trädkoja i trädtopp, på husbåt eller stugor i Naturbyn. Upplev naturens tystnad - här finns inget wifi eller el. Vid Vänerns kant ligger Paradisets SPA ett "hideaway" med stugor nära vattnet. Njut av bad, skäm bort dig med spabehandling. Lurö Gästhärbärge ligger mitt i Vänern. Övernatta och upplev magiska solnedgångar och stjärnklara nätter med rofylld stillsamhet. Bo på RelaxRanch i induviduellt inredda stugor med med närhet till Vänern.