Hyr en mountainbike hos Nysäters Cyklar. Du kan cykla av praktiska, miljömässiga skäl eller för träningens skull eller för att det är så otroligt kul!
Kontakt

Fler MTB-leder & cykeluthyrning

Förena nytta med nöje - ta en cykeltur i vackra Gillberga hyr mountainbiken här för några timmars tur till flera dagar. I Svanskog kan du även hyra allroundcyklar för både stor och liten för turer genom skogarna och längs sjöarna.

Hyr mountainbike hos Nysäters Cyklar.  På två hjul kommer du långt. Du kan cykla av många skäl ett är att det är så otroligt kul!

Nysäters Cyklar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

I trakten runt Nysäter finns det fina stigar och gamla skogsvägar för mountainbikecykling. Hyr din mountainbike här, njut av en tur till museum eller sjö. Vill du ge dig ut på egen hand då kan Nysäters Cyklar hjälpa dig att hitta vägar i området som passar dina önskemål. På webben hittar du flera cykelturer från några timmar till flera dagar med olika svårighetsgrad. Alla leder är nedladdningsbara till din GPS eller smartphone. Nysäter Cyklar har även cykelservice - läs mer på webben om cyklarna med mera Länk till annan webbplats..

En del vägar leder in i sagoskogar.

Kanot Center Svanskog Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hyr cykel för några timmar eller en dag och ge dig ut längs slingrande vägar som går längs sjöar, genom skogslandskap och förbi Du kan välja mellan Allroundcykel och Mountainbike. Det finns cyklar till både vuxna och barn att hyra. Planera din individuella tur eller boka ett paket. Vi tar hand om utrustningen! Mer information om pris, utrustning, transporter se webbsidan här Länk till annan webbplats..

Kontakt
  • Säffle Turistinformation

    Säffle Turistinformation

    Kommunledningskontoret

    0533-68 10 10

    Västra Storgatan 3, Säffle

Senast uppdaterad • 2021-06-08